Què és un suport per a bicicletes?

Un suport per a bicicletes és una estructura que es caracteritza per ser l'ancoratge de les bicicletes, amb la finalitat de subjectar de manera segura i ferma.

Avui dia trobem una gran varietat de suports per a bicicletes, però tots i cadascun d'ells tenen la mateixa funció, que és la de suportar el pes de la bicicleta i impedir que es pugui caure o trontollar, subjectant i protegint-la de manera segura.

Com escollir un suport de bicicleta?

Abans de comprar un suport de bicicleta o un altre, és molt important que pensis on t'agradaria guardar o emmagatzemar la bicicleta, ja que depenent del lloc, podràs decantar-te per un tipus de suport o un altre. A més, també és molt important que tinguis en compte l'espai del teu habitatge, ja que en funció de l'espai disponible amb el qual comptis per guardar la teva bicicleta, et decidiràs  per un suport de majors o menors dimensions.

En aquesta secció trobaràs suports de bicicleta per a tota mena d'espais, amb la finalitat que trobis el que més t'agradi o s'adapti a les teves necessitats. Fes un cop d'ull i troba el teu suport de bicicleta ideal!

Quin tipus de suports per a bicicletes trobaràs a FESMÉS?

A FESMES sabem la importància que té guardar i transportar de forma segura les bicicletes, ja sigui per col·locar-les al garatge, a l'interior de la llar o per transportar-les de manera segura al cotxe.

En aquesta secció trobaràs diferents models desuports per a bicicleta, amb el principal objectiu que trobis el que millor s'adapti a les teves necessitats. Entre els diferents tipus de suports, destaquem els següents:

  1. Suport bicicleta paret, són suports pensats per col·locar la bicicleta a la paret, sense que això impliqui ocupar un espai extra d'emmagatzematge. Aquest tipus de suports són ideals per a aquells habitatges de reduïdes dimensions que no compten amb espai suficient per a guardar la bicicleta a la superfície o bé,  per a aquelles persones que no volen que la bicicleta ocupi molt espai a casa o al garatge.
  2. Suport bicicleta terra, són ideals per a sostenir la bicicleta a terra de manera segura i sense córrer el risc al fet que trontolli i caigui a terra.
  3. Suport bicicleta cotxe, és la millor opció per transportar la bicicleta d'un costat a l'altre, ja que d'aquesta manera, no hauràs de desmuntar-la sencera perquè et càpiga al cotxe, únicament hauràs de col·locar el suport en la part posterior del vehicle i gaudir d'un viatge i trajecte segur.

 

Què tenir en compte abans de comprar un suport bicicleta terra o sostre?

Si no saps quin tipus de suport comprar, si un suport bicicleta terra o sostre, abans que et decideixis per un dels dos, hauràs de tenir en compte els següents aspectes:

  • Si comptes amb una paret de plafó, materials a base de cartró, unicel o guix, hauràs d'escollir un suport de terra, ja que en cas contrari, aquest tipus de parets no són aptes ni recomanables per suportar el pes d'una bicicleta.
  • Abans d'instal·lar un suport a la paret, hauràs d'assegurar-te que el lloc on el vols col·locar no compta amb bigues ni columnes de càrrega, ja que en cas contrari, et costarà moltíssim foradar.
  • Si el que estàs buscant és no haver de fer forats a les parets, llavors la millor opció són els suports per a bicicletes de terra.
  • Si vols un suport per a bicicletes que no requereixi cap mena d'instal·lació, els suports per a bicicletes de terra seran ideals.

 

Com col·locar un suport per a bicicleta

Si ja tens el teu suport de bicicleta, veurem quins són els passos per a col·locar-lo. Sens dubte, no es tracta d'una tasca difícil, però si que és important que quedi recte i ben fixat. Imaginem que tenim el porta bicicletes i volem col·locar-ho en la paret d'un garatge.

Pas 1 - Subjecta el suport per a bicicletes i situa'l en la superfície de la paret, a l'altura que t'interessa. Posa un anivellador i feix una ratlla recta en la base amb llapis.

Pas 2 - Amb el trepant en manera percussió (cap a dins) i una broca per a la paret, feix ho forats per al porta bicicletes.

Pas 3 - Una vegada fets els forats, agafa un martell i introdueix els tacs en el seu interior.

Pas 4 - Col·loca el porta bicicletes en els forats del trepant i amb un tornavís introdueix els caragols perquè queda fixat.

Pas 5 - Penja la teva bicicleta i gaudeix de nou article de decoració.

Independentment que prefereixis un tipus de suport o un altre, comptar amb un suport per la teva bicicleta sempre serà una bona opció. No te'ls perdis!