Paraigües i paraigüers

Prepara't pels dies plujosos amb els nostres paraigües i paraigüers! Entra a Fesmés i troba el paraigua i paraigüer que més t'agradi per als dies de pluja. Que el mal temps no t'impedeixi sortir de casa!

Amb l'arribada de l'hivern, els dies són més curts, el temps i les pluges són més propenses, però l'estat d'ànim no s'ha de veure alterat. A Fesmés hem preparat la millor selecció de paraigües i paraigüers en una gran varietat de dissenys, que es convertiran en el vostre millor aliat els dies plujosos.

Quin tipus de paraigües i paraigüers trobaràs?

En aquesta secció trobaràs paraigües de diferents estils i mides, perquè triïs el que més t'agradi i el llueixis pels carrers.

Els paraigües transparents estan sent tot un èxit, ja que, gràcies al seu peculiar disseny, aportaran una major visibilitat tant per a tu com pels altres, perquè a l'ésser transparent, podràs tenir una major visió de l'entorn.

Els paraigües automàtics es caracteritzen per la gran facilitat d'obertura i tancament que presenten, ja que podràs obrir-lo de forma ràpida i eficaç, evitant mullar-te tota la roba. Són una de les opcions més eficaces i les tenim disponibles en un gran assortiment de colors, perquè escullis el paraigua amb el teu color favorit.

Carregar amb el paraigua durant tot el dia és una mica pesat, ja que segurament t'hagi passat de sortir de casa i començar a ploure, però al cap de 10 minuts, aquesta pluja brilla per la seva absència i te'n  penedeixes d'haver agafat el paraigua, veritat? A més, quan carreguem amb el paraigua durant tot el dia i ja ha deixat de ploure, és molt comú entrar a qualsevol lloc i  que se t'oblidi a la porta d'entrada i no donar-te ni compte, perquè en sortir, com no ho necessites, se t'oblida completament.
Per evitar aquest tipus de situacions, t'oferim paraigües plegables, amb la finalitat que un cop hagi estat usat, puguis plegar de manera senzilla i guardar-lo a la bossa, sense córrer el risc d'oblidar-te'l.

Els paraigüers també tenen un paper molt important, ja que s'encarregaran d'emmagatzemar els paraigües i evitar que el sòl es mulli i s'ocasionin relliscades.

Com triar el paraigua ideal?

Existeixen tants tipus i models de paraigües que pot ser complicat saber triar correctament quin paraigua és l'ideal. Per a ajudar-te en la decisió de compra et deixem alguns dels aspectes que has de tenir en compte a l'hora de triar el paraigua perfecte:

  • El temps de material pel qual està compost el paraigua
  • El diàmetre que cobreix la tela impermeable.
  • El seu disseny.
  • El tipus de mànec. Els mànecs de plàstic, com el poliestirè, són els més comuns i resistents, encara que també poden esquerdar-se amb els cops.
  • El tipus de teixit. El millor és optar per fibres sintètiques ja que aporten major resistència i per tant millor impermeabilitat.

Tenint en compte tots aquests aspectes ja podràs triar en Fesmés el paraigua que millor s'adapti a les teves necessitats per a aquests dies grisos de pluja.