Mobles de bany

T'agradaria canviar els mobles de bany o renovar els antics? Entra a Fesmés i descobreix els millors mobles de bany d'alta qualitat que s'adaptaran als teus gustos. Troba mobles de bany moderns, blancs i auxiliars al millor preu!

Filtrar per:

Filtre

Acabes de reformar el teu bany i el necessites equipar? Vols canviar els teus mobles de bany antics per uns de nous? Sigui pel motiu que sigui, a Fesmés trobaràs tot el que busques i més, ja que t'oferim una gran varietat de mobles de bany perquè s'adaptin als diferents gustos i necessitats, amb la finalitat que trobis el moble perfecte per a tu, garantint sempre la millor relació qualitat-preu.

Tipus de mobles de bany

Els mobles de bany que tenim disponibles estan dissenyats en diferents materials i amb dissenys diferents, ja que cada llar té la seva pròpia essència i necessita un estil de moble o un altre.

Mobles de bany moderns

Els mobles de bany moderns es caracteritzen pels seus dissenys elegants, seguint una línia decorativa discreta, funcional i amb una estètica sorprenent. Si el que estàs buscant és modernitzar teu bany i canviar la seva imatge, aquest tipus de mobles són els ideals per a tu. Dins el nostre ampli catàleg de mobles de bany moderns pots escollir entre un moble suspès o amb potes. A més, et donem l'oportunitat d'escollir el moble de bany amb mirall i el lavabo de la mateixa línia decorativa, per aconseguir un estil decoratiu homogeni que enamorarà a tota persona que entri al bany.

Mobles de bany blancs

Si estàs buscant modernitzar el bany, però vols seguir amb una línia decorativa tradicional, que mai passi de moda, els mobles de bany blancs t'estan esperant. Aquests mobles es caracteritzen per tenir un disseny modern i elegant, que combina amb qualsevol llar i que sempre estaran presents, ja que han marcat tendència i, a mesura que passen els anys, segueixen sent tot un encert.

Columnes i armaris de bany

Finalment, tenim els columnes i armaris de bany, que tenen un paper molt important, ja que en tot bany han d'estar presents perquè et permeten mantenir l'ordre al bany i, a més, aporten un extra d'emmagatzematge perquè puguis guardar de forma ordenada tots els productes personals i d'higiene íntima.

Taulells de lavabo

Si tens un bany petit i vols tenir la sensació d'amplitud, una de les opcions més pràctiques són els taulells de lavabo, on només cal posar el taulell i fer la instal·lació de les aixetes.

Mesures i col·locació de mobles de bany

Has de ser molt curós amb l'elecció de les dimensions del moble de bany perquè no quedi ni gaire estret ni faci la sensació de petit.

Les mides estàndard dels mobles de bany són entre 60 i 80 cm d'amplada. D'altra banda, hi ha moble de bany amb una amplada de 200cm (fins i tot dobles). Després hi ha un altre tipus de mobles de bany per als més petits de la casa o per a estades mini (estil lavabo).

En resum, les mides estàndard dels mobles de bany són: 60, 80, 100 i 120 cm d'amplada amb una profunditat de 45cm i alçada de 80.

En canvi, si parlem de la col·locació del moble de bany, ens trobem amb 3 tipus de col·locació:

  • Mobles de bany suspès.
  • Mobles de bany amb potes.
  • Mobles de bany amb sòcol.