Catifes jute i fibres naturals

T'agradaria crear ambients naturals i acollidors amb colors neutres? A Fesmés descobriràs una gran varietat de catifes de jute que et permetran gaudir del màxim confort i benestar al millor preu. No te les pots perdre!

Filtrar per:

Forma
Color
Estil
Diàmetre (Ø mm)
Amplada (mm)
Fons (mm)
Filtre

Les catifes jute i fibres naturals estan marcant tendència en el mercat, ja que són de les més econòmiques i cada vegada s'estan fent més populars en el moment de decorar les diferents estances de la llar, ja que tenen un disseny senzill que aportarà naturalesa a qualsevol habitatge. A més, combinaran amb qualsevol estil decoratiu, i es poden complementar amb un altre tipus de catifes per a menjador, amb la finalitat d'aconseguir la decoració i l'ambient desitjat.

 

Quines característiques tenen les catifes jute i fibres naturals?

Es caracteritzen principalment per estar fabricades de forma artesanal amb fibres naturals, biodegradables i ecològiques, creant així espais acollidors, càlids i familiars, ja que, gràcies a les seves textures i colors neutres, transformaran els diferents espais en estances d'estil bohemi i informal. 
Aquest estil de catifes, es poden col·locar a la banda de plantes i flors amb la finalitat de potenciar ambients naturals i rústics.

Una altra de les principals característiques que tenen les catifes jute i fibres naturals és que aporten frescor en els ambients i textura a terra, ja que no és el mateix anar caminant sense sabates i notar el fred de terra,  que anar trepitjant una catifa jute amb un aspecte sedós i tacte agradable. A més, es poden combinar amb cistelles de vímet decorades, amb la finalitat d'aconseguir mantenir la mateixa línia i estil decoratiu.

 

Com es netegen les catifes jute i fibres naturals?

En  estar fabricades amb productes naturals, no es poden netejar amb productes químics perquè perdrien totes les seves propietats i es faria malbé el teixit. D'aquesta manera, per la seva neteja i manteniment, únicament es necessita un drap humit amb sabó neutre preferiblement, per aconseguir recuperar la totalitat de la seva lluentor. També es poden aspirar sense cap tipus de problema fins a dues vegades per setmana, per tal de desfer-te de la pols i deixar-les totalment netes.

No t'ho pensis més i dóna-li un toc de naturalitat a la teva llar! Entra a Fesmés, escull entre catifes jute rodones o catifes jute quadrades i decora fins a l'últim racó del teu habitatge.