Casetes per gos

La teva mascota dorm a la intempèrie? Troba a FESMÉS les millors casetes per a gossos, ideals per al descans del teu millor amic.

Filtrar per:

Tipus de producte
Color
Amplada exterior (mm)
Alçada exterior (mm)
Fons exterior (mm)
Filtre

Compra la caseta per gos ideal en FESMÉS

Tots volem el millor per a les nostres mascotes: les mimem, en tenim cura, les alimentem... Encara que els nostres gossos estiguin plens d'energia, també necessiten descansar. I si a casa teniu jardí, terrassa o pati, us encantaran les nostres casetes per a gos.

A FESMÉS posem a la teva disposició cases per a tot tipus de gossos: des de petits i entremaliats fins a grans i mansos. Treballem únicament amb les millors marques i materials perquè la teva mascota gaudeixi d'un descans tranquil i segur.

Per què comprar una caseta per al teu gos?

Als gossos els encanta gaudir de l'aire lliure, corrent i jugant al seu aire pel jardí. Però a l'hora de descansar necessiten un espai propi, un racó en el qual se sentin segurs mentre dormen.

A més, en estar a l'exterior, queden exposats a les inclemències meteorològiques, ja sigui pluja o temperatures baixes durant els freds mesos d'hivern.

Pel que en comprar una caseta per al teu gos els garanteixes un descans còmode, segur i a resguard de mal temps.

Tipus de casetes per gos

Hi ha diferents tipus de cases per gossos, a gust tant dels amos com de l'animal mateix. Si ens centrem en el material de fabricació, podem trobar:

  • Casetes de gos de plàstic, habitualment més econòmiques i disponibles en colors més cridaners. A més, són fàcils de netejar i mantenir.
  • Casetes de gos de resina, una mica més duradores que les casetes de plàstic i amb major resistència als elements meteorològics. També tenen un manteniment senzill.
  • Casetes de gos de fusta, solen tenir un preu més elevat, però tenen un millor aïllament contra temperatures extremes.

 

L'estil també marcarà el tipus de caseta per gos que escollim per a la nostra mascota, podent trobar models amb un disseny tradicional i altres amb un acabat modern.

Quina caseta per gos escollir?

A l'hora d'escollir quina caseta de gos comprar haurem de tenir en compte aspectes com:

  • Mida del gos: evidentment, la nostra mascota ha de cabre i estar còmoda en la seva nova caseta. No només haurem de tenir en compte les mesures de l'interior de la caseta: assegura't que el teu gos pot entrar i sortir fàcilment per la "porta".
  • Condicions climàtiques: si a casa teva sol ploure, o fins i tot nevar a l'hivern, t'interessarà una caseta de gos de fusta, amb un millor aïllament tèrmic. Si gaudiu d'un clima temperat, el plàstic o la resina poden ser materials ideals.
  • Ubicació: si col·locaràs la caseta de gos sota un ràfec o porxo, protegiràs la pròpia caseta de mal temps, pel que podràs optar per models més simples. Si el racó de mascota estarà al descobert, tria un model que el protegeixi de tot tipus precipitacions.
  • Disseny: tot i que probablement el teu gos no li presti interès a l'aspecte visual de la caseta, les teves preferències a nivell de disseny poden influir en la decisió final de compra.
  • Manteniment: com comentàvem dalt, depenent del material que escullis, la caseta del teu gos serà més o menys difícil de netejar (les de plàstic i resina són més fàcils de mantenir). Un altre punt a tenir en compte és la possibilitat o no de retirar el sostre, que permet un accés més senzill a l'interior per netejar-la.

 

En resum, si a casa teva gaudiu d'un clima moderat i voleu una caseta fàcil de mantenir, el plàstic o la resina són la teva elecció. D'altra banda, si el temps és sever, amb pluges freqüents o temperatures molt baixes, les casetes per a gos de fusta mantindran a la teva mascota calenteta i seca.

I si vols aportar un plus de comoditat a la teva mascota, també pots complementar la seva caseta amb un coixí o matalàs per gossos.