Pintures esmalts

Renova l'estil i ambient de la llar! Troba a FESMÉS les millors pintures esmalts que milloraran completament l'aspecte del teu habitatge.

Filtrar per:

Filtre

Compra la pintura esmalt ideal  a FESMÉS

Pintar les parets de la llar, encara que pot ser molt divertit amb la col·laboració de tota la família, cal reconèixer que no és precisament una tasca fàcil i per tant, quan ens posem mans a l'obra per renovar l'aspecte de l'habitatge, cal escollir una pintura de qualitat. De manera que, si estàs buscant una pintura duradora, que modernitzi i de vida a la llart’encantaran els  nostres esmalts.

Fesmés posem a la teva disposició la millor varietat d'esmalts per a tot tipus de superfícies, amb la finalitat que trobis el que més t'agradi i puguis escollir entre un acabat mat, brillant o setinat.

Per què comprar pintura esmalt?

Les parets de la llar s'han de cuidar i mantenir en perfectes condicions, ja que són la carta de presentació del nostre habitatge i per tant, formen part de la primera impressió i imatge que es porten els individus en entrar a casa nostra.

Per sentir-nos a gust a casa i aconseguir impressionar a tot aquell que entri a la llar, caldrà pintar les parets de la llar amb esmalt, ja que en comprar pintura esmalt, t'asseguraràs de tenir unes parets impermeables i resistents, idònies per oblidar els mals de cap per veure una taca a la paret.


La pintura d'esmalt està fabricada amb resines químiques sintètiques, de manera que ofereix major resistència que altres gammes de pintura. Tanmateix, la seva particularitat per excel·lència és que crea una capa de material impermeable, ideal per a la cura dels teus mobles en exteriors.

Tipus de pintures esmalts

En aquesta secció descobriràs diferents tipus de pintures esmalts amb els quals pintaràs les parets del teu habitatge. Si ens centrem en la composició química, podem diferenciar:

  • Esmalts acrílics o a l'aigua, com el seu propi nom indica, són esmalts que es dilueixen a l'aigua i se solen utilitzar en superfícies de fusta, ferro, PVC i obra. Una dels principals avantatges és que a més de no desprendre olor, són dels esmalts que menys contaminen i les eines que s'utilitzen per a pintar es netegen fàcilment amb aigua.
  • Esmalt sintètic, ideals per aplicar en qualsevol superfície i a diferència de l'esmalt acrílic, el sintètic es dilueix amb dissolvent. La principal característica a destacar és la gran resistència i durabilitat que ofereix.
  • Pintura acrílica, perfecte per pintar i decorar el mobiliari de l'interior de la llar. Es caracteritza principalment per ser una pintura acrílica molt completa i eficaç, ja que d'una banda, té gran capacitat d'adhesió perquè s'adhereix perfectament sobre superfícies envernissades, decora i protegeix les superfícies in a més és antitaques.
  • Pintura per metall i ferro, ideal per esmaltar superfícies de ferro i òxid, ja que a més d'oferir una alta protecció antiòxid, bloquejant el procés d'oxidació, també impedeix l'entrada d'humitat. No obstant això, també t’oferim esmalt Hammerite per a metalls no ferris.
  • Esmalt rajoles, ideals per aplicar sobre de rajoles, tant de cuina com de banys, ja que a més de la seva gran resistència, ofereixen acabat brillant i lluent que transformarà completament aquestes estades de llar.
  • Pintures multisuperfícies, perfectes per renovar i millorar l'aspecte de radiadors, juntes, sanitaris, electrodomèstics, etc.

 

Acabats de pintures esmalt

Les pintures esmalt es poden diferenciar en funció del seu acabat:

  • Brillant, és un acabat molt resistent, ideal per pintar els mobles o superfícies de l'exterior de la llar.
  • Satinat, es recomana utilitzar-lo per a l'interior de l'habitatge, ja que en netejar-se amb gran facilitat, es pot col·locar en aquells espais on hi hagi més trànsit o tinguin més facilitat d'embrutar-se.
  • Mat, és un acabat resistent a la humitat i no permet el reflex de la llum, per tant, es recomana utilitzar-lo per a l'interior de l'habitatge. A més, és dels acabats que millor disimulen les irregularitats de la paret.