Mànegues de reg per jardí

Mànegues de reg per al jardí disponibles en diversos models i formats: mànegues estàndard, extensibles i helicoïdals resistents als raigs UV i als trencaments en diferents diàmetres i longituds. El millor preu a FESMÉS!

Filtrar per:

Tipus de producte
Model
Diàmetre (Ø mm)
Llarg (mt)
Filtre

Compra la mànega ideal a FESMÉS

Millora l'aspecte del teu jardí omplint-lo de flors i plantes, i aconsegueix mantenir-lo en perfectes condicions amb les nostres mànegues de jardí! A FESMÉS volem ajudar-te a mantenir el jardí en perfectes condicions, i, per aquest motiu, posem a la teva disposició la millor selecció de mànegues per a jardí en una gran varietat de models, colors, mides i formes.

De manera que, si vols amortitzar i aprofitar al màxim l'exterior del teu habitatge, omplint el jardí de plantes i flors, et caldrà comptar amb una mànega que et permeti el manteniment i cura de jardí. Així que no t'ho pensis més i escull una mànega que et permeti lluir del teu jardí com mai!

Per què comprar una mànega de reg?

Les mànegues de reg es consideren un dels elements per a la cura de jardí més importants i essencials, ja que de res servirà comprar plantes i flors per a realçar la bellesa de jardí, si després no es porta a terme la cura necessària per mantenir-les en perfectes condicions.

Per tant, si vols comptar amb flors i plantes al jardí del teu habitatge, no pots oblidar-te de les mànegues de reg, que a més de ser fonamentals per al correcte manteniment i aspecte de les flors, són molt fàcils d'utilitzar i emmagatzemar. No te les perdis i converteix el jardí en el lloc que sempre has volgut tenir!

Quin tipus de mànega jardí trobaràs?

En aquesta secció trobaràs la millor varietat de mànegues jardí perquè trobis la que millor s'adapti a les dimensions de l'exterior del teu habitatge. Entre els diferents tipus i models, destaquem els següents:

Mànega helicoïdal, són un tipus de mànegues idònies per estalviar espai, ja que després del seu ús, es recullen en una espiral.

Mànega porosa, és un tipus de mànega ideal per a hivernacles, regar parterres, tanques i arbustos, ja que l'aigua va gotejant uniformement al llarg de tota la mànega, regant de manera òptima.

Mànega extensible, és un tipus de mànega que es pot estendre quan l'aigua passa a pressió a través d'ella i quan es contreu, la seva grandària torna a reduir-se.

Mànega amb accessoris, és una opció estupenda, ja que són mànegues que venen equipades amb diferents accessoris que et facilitaran la tasca de regar el jardí.

Mànega sense accessoris, com el seu propi nom indica, són mànegues per regar el jardí que no venen equipades amb accessoris extres.

Reparador mànega extensible, una opció estupenda per aprofitar la mànega extensible i no haver de comprar una de nova.

Quina mànega per a jardí escollir?

En funció de les dimensions que tingui el teu jardí, podràs optar per un tipus de mànega o una altra, ja que en el cas que tinguis un jardí gran, que requereixi d'una àmplia zona de reg, una de les opcions que pots rumiar són les mànegues extensibles o bé, optar per una mànega amb accessoris que et faciliti la tasca de regar. Altrament, les mànegues helicoïdals seran idònies pares estalviar espai d'emmagatzematge.

No obstant, si comptes amb un hivernacle o hort, una de les millors opcions són les mànegues poroses, que et permetran regar de manera uniforme tota la superfície.