Extractors bany

Troba l'extractor de bany que més s'adapti a les teves necessitats, des d'extractors de disseny extraplans o extractors funcionals per evitar les males olors i evitar el baf. Renova l'aire del teu bany de forma ràpida!

Filtrar per:

Model
Color
Extracció
Potència (W)
Tipus de connexió
Filtre

Què és un extractor bany?

Un extractor bany és un aparell que s'utilitza per airejar i ventilar el bany, eliminant també la presència de floridura i males olors. A més, té la funcionalitat de mantenir les juntes, parets i sòls en bon estat, ja que, gràcies al seu funcionament, elimina el vapor d'aigua i evita les condensacions que es generen després d'un bany o dutxa amb aigua calenta.

Compra el millor extractor de bany a FESMÉS

Si estàs buscant un extractor de bany que elimini les males olors i eviti que el bany s'ompli de baf després d'una dutxa o banyera ben calenta, has trobat el millor lloc!

A FESMÉS posem a la teva disposició la millor varietat d'extractors de bany en diferents formes i models, amb la finalitat que trobis el que més t'agradi i puguis gaudir com mai del teu bany sense humitat.

Avantatges de comprar un extractor per a bany

Qualsevol bany ha d'estar equipat amb un extractor per a bany, ja que aporta una gran varietat d'avantatges, entre les quals destaquem les següents:

  1. Controla la humitat generant ventilació, evitant l'aparició de floridura causada pel vapor i la humitat que es produeixen en els banys.
  2. Elimina olors desagradables en oferir ventilació.
  3. Elimina gasos i incrementa la seguretat, ja que el bany és un lloc en el qual se solen utilitzar productes químics que, si s'inhalen, poden causar problemes greus en la salut i l'extractor de bany s'encarrega d'eliminar aquestes substàncies químiques i incrementar la seguretat.