Cargols rosca mètrica i hexagonals

Podràs trobar rosques hexagonals, caragols i molt més en Fesmés, la teva botiga en línia de bricolatge.

Filtrar per:

Tipus de producte
Rosca mètrica
Longitud (mm)
Quantitat
Filtre

Comprar cargols de rosca mètrica

Els cargols de rosca mètrica serveixen bàsicament per a la unió de peces mecàniques en infinitat d'aplicacions en molts sectors industrials: elèctric, mecànic, agrícola, etc. Els cargols de rosca mètrica requereixen per realitzar les unions forats previs amb pas de rosca o femelles per als muntatges.

Descobreix a Fesmés les diferents mides de rosca mètrica, caps i longituds per a la substitució de cargols en mal estat o per realitzar feines que requereixin precisió.

Quins tipus de cargols tenim disponibles amb rosca mètrica i hexagonals?

El cargol DIN-912 disposa de cap cilíndric amb empremta interior hexagonal allen i rosca mètrica. Disposem de cargols de rosca mètrica DIN-912 fabricats en acer d'acabat zincat amb les mides més comunes del mercat, des de rosca mètrica M5 a M8 amb longituds diverses.
Nota: La longitud expressada no inclou el cap.

Els cargols DIN-7991 disposen de cap pla avellanat amb empremta hexagonal interior allen i rosca mètrica. El cargol DIN-7991 està fabricat en acer d'acabat zincat i s'aconsella fer l'avellanat prèviament per obtenir acabats d'alta qualitat aconseguint un embotit i enrasat del cargol perfecte.
Nota: La longitud expressada inclou el cap avellanat.

El cargol DIN-933 amb femella es subministra amb cap hexagonal per permetre'ns una gran força de collament, rosca mètrica i femella. El cargol hexagonal amb femella s'utilitza en infinitat d'aplicacions i està fabricat en acer d'acabat zincat.
Nota: La longitud expressada no inclou el cap.

Els cargols DIN-603 són cargols que disposen de cap rodó, coll quadrat, rosca mètrica i femella hexagonal DIN-934. Conegut també com a cargol de carrosser, està fabricat en acer d'acabat zincat i està molt estès al sector industrial i agrícola.
Nota: La longitud expressada no inclou el cap.

El cargol de rosca mètrica DIN-7995 disposa de cap allomat, empremta Phillips i està fabricat en acer d'acabat zincat, ideal per al treball en xapes, perfils, premses, electrònica, llums, cadires, etc.

Cargols per a tiradors: com el seu nom indica, és un cargol pensat per al muntatge o substitució de tiradors de porta. Un detall específic d'aquest cargol, és que permet tallar-lo a la mida de les ranures indicades en el cargol per ajustar-lo als diferents gruixos de porta.