Baguls de fusta

Necessites un espai extra d'emmagatzematge? Els nostres baguls de fusta t'ho proporcionaran! Entra a Fesmés i descobreix els millors baguls de fusta en diferents dissenys.

Si ets un amant de l'ordre i la decoració, estàs en el lloc adequat. A Fesmés posem a la teva disposició la millor selecció de baguls de fusta amb els quals podràs emmagatzemar els teus objectes personals, mantenint l'ordre en els diferents espais del teu habitatge i, al mateix temps, aportaràs un toc decoratiu original i diferencial que enamorarà a tots els teus convidats. Sona bé, oi? No esperis més i troba el teu preferit!

Quines característiques tenen els baguls de fusta?

En aquesta secció trobaràs una gran varietat de baguls de fusta amb rodes, baguls de fusta natural, perquè els decoris al teu gust, i baguls de fusta amb calaixos que t'aportaran encara més ordre i espai d'emmagatzematge.

Els baguls de fusta desenvolupen dues funcionalitats molt importants que s'han de cobrir a totes les llars. D'una banda, tenen la funció d'aportar ordre, ja que són elements d'emmagatzematge que es poden col·locar i distribuir per la llar sense importar la seva ubicació. D'altra banda, els pots col·locar al lloc que més et vingui de gust i convingui, ja que a més de transformar els espais en llocs nets i ordenats, desenvolupen una funció decorativa de vital importància, perquè es consideren complements decoratius que adornen i decoren qualsevol espai de la llar. A més, els pots combinar amb caixes de fusta per decorar amb la finalitat d'aconseguir un major espai d'emmagatzematge.

També poden desenvolupar la funció de seient, podent-los situar als peus del llit o davant de sofà, sense que cap convidat s'adoni que es tracten de baguls d'emmagatzematge.

D'aquesta manera, si necessites decorar la llar i et falta espai d'emmagatzematge, la millor opció serà comptar amb un bagul de fusta. Corre a pel teu!