Penjadors de paret

Descobreix la millor varietat de penjadors de paret adhesius i amb cargols que et permetran penjar des de draps de cuina i escombres fins a quadres.

Filtrar per:

Tipus de producte
Nº de ganxos o poms
Acabat
Fixació
Filtre

Què són els penjadors de paret?

Els penjadors de paret són petits elements que van col·locats a les parets, ja sigui mitjançant cargols o bé mitjançant un adhesiu que porten incorporat, amb la finalitat de penjar des de quadres, fins draps de cuina i eines de neteja, així com escombres i pals de fregar.

És per això que en una llar sempre resulta indispensable amb un penja-robes de paret, perquè resulta altament pràctic i és una solució barata i efectiva per a penjar roba o accessoris. Els nostres penja-robes de paret estan fabricats en diversos materials i diferents formes perquè trobis el que més s'adapta a les teves necessitats. Amb un parell de claus, tindràs els teus problemes d'espai i ordre resolts.

Troba el penjador paret ideal a FESMÉS

Si estàs buscant un penjador de paret que et permeti guanyar espai d'emmagatzematge i t'ajudi a mantenir l'ordre en les diferents estances de la llar, estàs al lloc indicat!

Som conscients de la importància que té estalviar el màxim espai possible a la llar, i més si no comptem amb un habitatge de grans dimensions, on cal aprofitar al màxim cada racó. En aquesta secció volem facilitar-te el teu dia a dia, posant a la teva disposició diferents tipus de penjadors perquè trobis el que realment cobreixi les teves necessitats.

Com escollir un penjador i quin tipus de penjadors t'oferim?

En el moment d'escollir un penjador o un altre, és de vital importància que tinguis present la finalitat d'aquest penjador, ja que en funció de perquè vulguis al penjador, hauràs d'escollir un model o un altre.

Si el que estàs buscant és mantenir els draps de la cuina en ordre i ben emmagatzemats, et caldrà comptar amb un penjador drap cuina.

Si prefereixes mantenir els estris de neteja de la llar ben ordenats, el penjador d'escombres serà la teva millor opció, ja que amb prou feines ocupa espai i et permetrà emmagatzemar escombres i pals de fregar penjats de la paret.

Els penjadors adhesius són una de les millors opcions per no haver de fer forats a la paret, ja que et permeten penjar draps, claus, i altres objectes de manera còmoda i senzilla.

Finalment, també trobaràs fixa quadres, ideals per penjar els teus quadres a la paret de forma senzilla i sense complicacions.

Avantatges dels penjadors adhesius

Comptar amb penjadors adhesius a la llar serà una de les millors decisions que pots prendre, ja que aporten els següents avantatges:

  • No cal que hagis de trepar ni foradar la paret, ja que, en comptar amb un adhesiu, podràs col·locar el penjador sense cap problema.
  • Hi ha una gran varietat de dissenys, però, sobretot, penjadors adhesius per a cuina.
  • Permeten estalviar espai d'emmagatzematge i mantenir l'ordre.
  • Un cop es treu el penjador, no deixa marca a la paret.
  • Són econòmics i molt senzills de col·locar.