Bases d'endoll i enrotllacables

Descobreix la millor selecció de bases d'endoll i enrollacables que et permetran connectar tots els teus dispositius independentment del lloc en el qual es trobin. Entra a Fesmés i escull la regleta, base o enrotllador endoll ideal!

Filtrar per:

Potència (W)
Filtre

Què és una base d'endoll o presa de corrent?

Una base d'endoll o presa de corrent es caracteritza per ser un element que transmet energia al dispositiu que estigui connectat, permetent que funcioni correctament. Per tant, és la font d'alimentació a qualsevol aparell elèctric que es connecti.

Compten amb un funcionament específic format per unes xapes metàl·liques que estan ubicades a l'interior de cada forat present a la base de l'endoll, que quan entren en contacte amb una clavilla, transmeten l'energia necessària al dispositiu perquè funcioni sense cap problema.

Troba els millors enrotllacables a FESMÉS!

Segur que més d'una vegada t'ha passat de voler endollar qualsevol aparell o dispositiu elèctric des de la terrassa o el jardí del teu habitatge i adonar-te que et falta el més important per endollar el teu dispositiu, Oi?, i és que no sabem la importància que tenen els enrotllacables fins que els necessitem.

En aquesta secció hem preparat la millor selecció d'enrotllacables i allargadors d'endoll amb diferents mides i dissenys, amb la finalitat que trobis el que millor s'adapti a les teves necessitats i puguis gaudir de l'exterior del teu habitatge amb tots els dispositius electrònics necessaris.

Compra un allargador d'endolls per al teu habitatge

Comptar amb un allargador d'endolls a la llar sempre serà una molt bona idea, perquè en qualsevol moment et caldrà allargar el cable de qualsevol dispositiu elèctric, i sense un allargador, serà impossible.

A més, també pots connectar permanentment dispositius electrònics, així com un llum que tingui un cable molt curt i no arribi a l'endoll o bé, connectar llums de forma temporal, com és el cas de les llums de jardí que les necessitaràs quan vulguis muntar un esdeveniment o festa i tenir-ho tot ben il·luminat.

En definitiva, comprar un allargador d'endolls serà de gran utilitat i necessitat, no t'ho pensis més!