Bústies de correu

Descobreix la millor varietat de bústies de correu per a exterior que modernitzaran l'entrada de la teva vivenda! A Fesmés trobaràs una gran varietat d'acabats i dissenys perquè escullis el que més t'agradi i aconsegueixis estilitzar l'entrada de la llar

Filtrar per:

Model
Color
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Fons (mm)
Mesures boca (mm)
Obertura
Filtre

Compra la bústia de correus i cartes ideal en FESMÉS

Rep les teves cartes i paquets de manera segura i en perfectes condicions amb les nostres bústies de correu.

En FESMÉS sabem la importància que té el correu postal, tant per a enviar com per a rebre cartes i paquets des de totes parts del món, però el més important és que el correu ha d'arribar en bon estat, sense arrugues ni trencaments. Per aquest motiu, hem triat la millor selecció de bústies de correu perquè trobis el disseny que més t'agradi i rebis les teves cartes intactes.

Per què comprar una bústia de correus?

Les bústies de correus et permeten mantenir les teves cartes i rebuts fora de perill, aportant protecció davant factors externs com poden ser la pluja o el vent.

A més, en comptar amb una bústia per a cartes en la llar, et sentiràs amb molta més tranquil·litat, al saber que les teves cartes no aniran a parar a una altra persona desconeguda per error, perquè tindràs la teva bústia de correus en l'entrada de la teva casa.

Com triar una bústia de correu per a exterior?

Abans de triar un tipus de bústia o un altre, és necessari que tinguis en compte els següents aspectes:

  • El tipus de bústia, ja que pots trobar bústies amb obertura vertical o horitzontal, amb dissenys i estils diferents.
  • Material de construcció, és un aspecte molt important, ja que, en romandre en l'exterior de la llar, subjecte a les inclemències meteorològiques, és crucial triar un material durador i resistent.
  • Grandària de la bústia, hauràs de triar la bústia que millor s'adeqüi al volum de les teves cartes i tipus de lliuraments que sols rebre. Has de tenir en compte si reps molts paquets i la mesura d'aquests per a adequar la bústia a les teves necessitats.
  • Tipus de pany, és un dels aspectes més importants, ja que has de comptar amb una bústia que t'asseguri un tancament segur i anti-forçament, perquè ningú pugui obrir la teva bústia de cartes.

 

Quins tipus de bústies exterior trobaràs?

En aquesta secció trobaràs dos tipus d'obertura diferents per a la teva bústia de cartes exterior:

1. Bústies amb obertura lateral, són les bústies més tradicionals i els solem trobar en els blocs de pisos, ja que ofereixen una obertura còmoda i segura, permetent a qualsevol persona, accedir amb facilitat al seu correu.

2. Bústies amb obertura cap avall, es tracta d'una de les formes d'obertura més confortables, ja que, en obrir la bústia d'aquesta manera, tindràs una visió de la bústia, a més de comptar amb l'espai suficient com per a poder entrar la mà i agafar totes les cartes.

Pots triar el model de bústia més d'acord amb les teves necessitats i l'estil de la teva llar en el nostre catàleg de ferreteria.