Serres de calar

Descobreix els nostres models de serres de calar per a tots els treballs professionals o de bricolatge que necessitis.

Filtrar per:

Tipus de producte
Model
Marca
Potència (W)
Profunditat tall en fusta (mm)
Profunditat tall en plàstic (mm)
Profunditat tall en acer (mm)
Filtre

Comprar una serra de calar

La serra de calar és una eina elèctrica pensada per tallar corbes gràcies a la seva fulla estreta i moviment vaivé sobre superfícies com fusta, aglomerat, PVC, vidre sintètic, cartró, cuir, alumini ... de manera ràpida, eficaç i amb el mínim esforç.

A Fesmés comptem amb diferents models de serra de calar a la teva disposició. Troba a la nostra pàgina web o en qualsevol de les nostres botigues físiques de Catalunya la millor serra de calar per realitzar els teus treballs de bricolatge.

Tipus de serra de calar

Hi ha diferents tipus de serra de calar, tant per a professionals com particulars. Depenent de l'ús a realitzar, serà millor decantar-se per una serra de calar barata o millor comprar una serra amb gran potència per a les tasques de bricolatge i construcció.

Hi serres caladoras barates per a ús particular que no necessiten d'una gran potència i són més lleugeres per fer la tasca més suportable. En canvi, per als professionals cal comprar una serra de calar de major qualitat per les prestacions que ofereix on es convertirà en una de les eines elèctriques de major ús, pel seu disseny robust i potent pensat per a l'ús de fusteria, instal·lacions, construcció ...

Pel que fa a les prestacions, les serres de calar professionals són més potents ja que necessiten de major potència per a realitzar treballs més precisos. A més de ser més resistent i durador, disposa d'un cable de major longitud (de fins a 3 m) per tenir més maniobra de treball. En canvi, les serres domèstiques de calar només compten amb 2metres de cable.

Si estàs buscant resistència, precisió, durabilitat... no ho dubtis, i compra una serra de calar professional. En canvi, si no t’importa tant les prestacions i prefereixes una que simplement faci la seva funció, llavors t’aconsellem una serra de calar per a particulars. Qualsevol dels nostres professionals t'assessorarà sobre el nostre catàleg.