Tallagespes elèctrics

Si busques un tallagespa elèctric, ¡a FESMÉS podràs triar el millor per a tu!

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Amplada de tall (mm)
Alçada de tall (mm)
Posicions
Volum del sac o caixa (lt)
Filtre

Troba el tallagespa elèctric ideal per al teu jardí.

Vols un tallagespa elèctric brillant? Si la teva intenció és tenir cura, donar-li el tracte que es mereix al teu jardí i mantenir-lo en perfecte estat d'una forma ràpida i fàcil, a FESMÉS tenim a la teva disposició gran varietat de tallagespes elèctrics.

Podràs trobar varietat en potència, altura de tall, velocitat de rotació o preu, amb els diferents models de què disposem.

Si el teu jardí és mitjà o petit, aquest és el teu!

Per què comprar un tallagespa elèctric?

Aquests tendeixen a pesar molt menys que els de Benzina. Un gran avantatge és que són molt silenciosos, posa't a treballar a qualsevol hora, que quan ho facis servir no molestaràs als teus veïns!

Els tallagespes elèctrics són molt lleugers i fàcils d'usar, amb el seu pes lleuger i sense ser pesat serà més manejable per a tu a l'hora d'emmagatzemar-o traslladar-lo. Podràs fer front a l'herba llarga i humida, així que si això és el que estàs buscant no dubtis més!

 

Què cal tenir en compte a l'hora d'escollir un tallagespa elèctric?

A l'hora d'escollir un tallagespa elèctric hem de tenir en compte diferents aspectes:

  • Motor, cilindrada i potència: Per escollir la potència que volem en un tallagespa, primer hem de saber l'ample del tall i la mida del nostre jardí.
  • El manillar: Un dels aspectes més importants és la regulació del manillar, que aquest sigui adaptable al consumidor. D'altra banda, l'opció de treure el manillar. Així a l'usuari li és molt més fàcil a l'hora de manejar-lo.
  • La superfície de la gespa que volem tallar.
  • El cistell: Un aspecte important a tenir en compte és que el tallagespa tingui incorporat un cistell on es pugui emmagatzemar l'herba tallada. Depenent del material s'haurà de vigilar per si es trenca o si s'ha de netejar més vegades (depenent del seu ús).

Si tens un jardí que no és ni petit ni mitjà, el model de tallagespa elèctric és el teu. Informa't i si necessites ajuda no dubtis en contactar amb nosaltres.

Gaudeix i tingues cura del teu jardí com es mereix!