Per a què serveixen les cobertes i lones per a piscines?

Les cobertes per a piscines desmuntables, inflables i elevades serveixen per protegir-les de la brutícia, fulles, insectes, climatologia i també per regular la temperatura de l'aigua de la piscina a la nit. En aquesta secció trobaràs les mesures i les formes més habituals en cobertes per a piscina, i se subministren amb els accessoris per a la fixació a l'estructura de la piscina.

Comprar cobertes de piscines a FESMÉS

Qualsevol persona que compti amb una piscina al seu habitatge, sabrà la importància que tenen les cobertes per a piscina, ja que en estar exposades a la intempèrie dia si dia també, la piscina s'omple de fulles i partícules provinents de l'ambient que la van embrutant a poc a poc, i, en conseqüència, hem d'anar passant una netejafons i recollidor per anar netejant i evitar que s'acumuli la brutícia.

De manera que, si tens la intenció de mantenir la piscina neta, et caldrà comptar amb cobertes i lones per a piscina, ideals per aconseguir tenir la piscina a punt per quan arribi l'estiu.

Per què comprar una coberta o lona per a piscina?

L'ideal per a les piscines és dur a terme un manteniment i una cura al llarg de l'any i no exclusivament a l'estiu, ja que, en cas contrari, si ignorem que tenim una piscina durant les altres estacions de l'any, aconseguirem que l'aigua s'embruti fins al punt que caldrà buidar la piscina i omplir-la de nou,  amb els costos i inversió que implica omplir una piscina.

Per tant, per evitar que la piscina s'embruti durant els mesos que no s'utilitzarà, és molt recomanable utilitzar una coberta o lona amb la finalitat de mantenir-la intacta i preparada per ser utilitzada al següent any.

Tipus de lones i cobertes de piscina

  1. Coberta piscina inflable, ideals per tapar i protegir les piscines inflables de la brutícia, evitant que sigui necessari l'ús d'accessoris de neteja, ja que amb la coberta quedarà completament protegida.
  2. Coberta piscina elevada, perfectes per a piscines elevades que romanen els 365 dies de l'any exposades a la intempèrie i a les inclemències meteorològiques.
  3. Coberta piscina rodona, com el seu nom indica, són cobertes específiques per protegir piscines rodones.
  4. Coberta piscina rectangular, ideals per protegir piscines que tinguin una forma rectangular, evitant que entre brutícia a la superfície i mantenint l'aigua neta.