Taulers de melamina

Taulers de melamina amb gran assortiment de dissenys i reproduccions molt acurades de xapes naturals, colors fantasia, teixits, pells, pedres, etc.

Filtrar per:

Filtre

Què és un tauler melamina?

El tauler de melamina és un tauler de conglomerat recobert de melamina que s'ha convertit en un dels materials més utilitzats al sector del bricolatge, construcció i decoració d'interiors.

Aquest tipus de taulers són idonis per moblar les estades de la llar, ja que, gràcies a les seves grans possibilitats decoratives, aporten estil i milloren l'estètica de qualsevol habitatge.

Característiques dels taulers de melamina

Els taulers de melamina es caracteritzen principalment per contenir una gran varietat de propietats, convertint-los així en una de les millors opcions decoratives que pots optar a l'hora de modernitzar i decorar el teu habitatge.

Entre les diferents propietats, destaquem les més significatives:

 • Tenen un acabat resistent i durador.
 • Tenen una relació qualitat preu excel·lent.
 • Suporten la calor i els netejadors domèstics sense fer malbé la seva qualitat.
 • Són molt fàcils de treballar i pràctics per construir mobles, ja que no cal escatar-los ni afegir cap tipus d'acabat addicional.
 • No permeten el desenvolupament de microorganismes ni paràsits.
 • Poden ser tallats, serrats, perforats, clavats i cargolats.
 • Es poden raspallar els cants.
 • Disponibles en una gran varietat de colors i textures, per tant, disposen d'un gran ventall de possibilitats decoratives.

 

Tipus de taulers de melamina

Al sector del bricolatge i la decoració, els taulers de melamina són un dels productes que més s'utilitzen, ja que tenen grans possibilitats decoratives, amb diferents dissenys, textures i colors que transformaran i estilitzaran les estances de la llar al teu gust.

En termes generals, els taulers de melamina els podem diferenciar i classificar en 3 grups:

 1. Fustes, són aquells taulers que imiten tota mena de fustes.
 2. Colors llisos, són taulers d'un únic color, així com negre, marró, gris, blau, etc.
 3. Dissenys originals, són aquells taulers que es caracteritzen principalment per la gran varietat de dissenys que podem trobar, ja que poden imitar qualsevol tipus de material, així com ciment, pedra, productes tèxtils, etc.