Focus Led i sostre

T'agradaria tenir focus led i sostre que il·luminin i modernitzin l'estil decoratiu del teu habitatge? A Fesmés t'oferim focus regulables en diferents mides i dissenys, perquè els combinis a les diferents estances de la llar. No te'ls pots perdre!

Filtrar per:

Col·lecció
Acabat
Connexió wifi
Número de bombetes
Potència (W)
Casquet
Filtre

Els focus Led i sostre es caracteritzen per la seva gran versatilitat, ja que els pots col·locar a qualsevol estada de la llar i combinar-los amb diferents estils decoratius.

A Fesmés trobaràs una gran diversitat d'estils i mesures, ja siguin llums de sostre amb un o diversos focus, perquè escullis el que més t'agradi i complementi l'estil decoratiu del teu habitatge.

Focus de sostre LED fantàstics per a donar la millor llum a la teva llar

Necessites donar-li un toc de llum i originalitat a la habitació més avorrida de la teva llar? No esperis més i explora per la nostra increïble selecció de focus de sostre LED, els trobaràs útils per a tota mena d'habitacions, creats amb diferents material i amb tota mena de dissenys per a encaixar en qualsevol llar.

Comptem amb focus de sostre LED versàtils i de tota mena, des de focus LED més senzills amb un sol focus fins a regletes de 4 focus amb diferents direccions. En tots els colors, platejat, negre i blanc. Comptem a més amb focus LED regulables, perquè els puguis ajustar i dotar a cada habitació de la llum que necessitin.

Quines característiques tenen els focus LED i sostre?

Els focus Led i sostre tenen una característica diferencial respecte als altres tipus de llum, ja que es tracta de focus que es poden col·locar a qualsevol espai, aportant estil i generant l'ambient desitjat. A més, es poden combinar amb un plafó sostre, amb la finalitat d'aconseguir la il·luminació desitjada.

Una altra de les principals característiques que desenvolupen els focus Led i sostre, és que tenen la capacitat de regular-se i moure’s al teu gust, per aquest motiu, són una perfecta opció per a col·locar en menjadors i habitacions, ja que pots enfocar un focus cap a una direcció determinada, com pot ser la taula de menjador o l'escriptori de l'habitació, i l'altre focus posicionar-ho en direcció contrària, repartint la potència de llum per tota l'estada. A més, per tal de potenciar la llum, els podràs combinar amb una llum taula o bé, amb una llum d'escriptori

Independentment de l'estil que escullis de focus led i sostre, comptar amb aquest tipus d'il·luminació a l'habitatge serà tot un encert. Fes un cop d'ull i tria el model que més t'agradi!