Frontisses

Obre i tanca les portes del teu habitatge sense cap problema amb les nostres frontisses! A FESMES trobaràs la millor selecció de frontisses per a portes i finestres a preus increïbles. No t'ho pensis i aprofita!

Filtrar per:

Filtre

Què és una frontissa?

Una frontissa es considera una de les ferramentes més senzilles i simples que s'utilitza per articular dues superfícies, i permet l'obertura i tancament de portes i finestres.

La frontissa està formada per dues peces, que poden ser metàl·liques o de plàstic, i que estan vinculades per un eix en comú, col·locant-les en dues superfícies separades, amb la finalitat de permetre l'obertura i tancament d'aquesta superfície.

Les frontisses per a portes i finestres són una part essencial de qualsevol estructura d'aquest tipus. Sense elles, les portes i finestres no podrien obrir-se o tancar-se correctament. Existeixen diferents tipus de frontisses, des de les més simples fins a les més complexes. Les frontisses més comunes són les de ressort, que s'utilitzen en la majoria de les portes i finestres. També existeixen frontisses ocultes, que s'utilitzen quan es vol donar a la porta o finestra un aspecte més net i minimalista.

Hi ha disponibles dos formats de muntatge, per a cargolar o directament encastada a la paret. Funcionen mitjançant dues peces unides a un mateix eix que permet el gir de la fulla, una d'elles va fixada a la paret o al marc, i l'altra va fixada a la fulla.

Quins tipus de frontisses existeixen segons el seu disseny?

Existeix una gran varietat de frontisses que s'utilitzen en diferents contextos. Algunes frontisses són més adequades per a l'ús en portes pesades, mentre que unes altres són més adequades per a ús en portes lleugeres. Les frontisses també poden ser de diferents grandàries i formes, i algunes fins i tot es poden ajustar per a acomodar diferents espais. A continuació, es presenten alguns dels tipus més comuns de frontisses:

- Frontissa piano: aquesta és una frontissa comunament utilitzada en portes lleugeres. Es caracteritza pel seu disseny senzill, que consta de dues peces horitzontals connectades per un eix central.

- Frontissa oculta: aquesta és una frontissa que es troba completament dins del marc de la porta, la qual cosa li confereix un aspecte més net i modern.

- Bisagra reversible: esta es una bisagra especialmente diseñada para permitir el cambio de sentido de la puerta.

Quins tipus de frontisses per a portes i finestres t'oferim a FESMÉS?

A FESMÉS trobaràs la millor selecció de frontisses per a portes i finestres, entre les quals destaquem les següents:

  1. Frontisses de seguretat, s'utilitzen per reforçar i oferir més seguretat a les portes d'entrada. Les frontisses de seguretat disposen de pivots per evitar que es faci palanca i estan disponibles en múltiples materials, acabats i mides.
  2. Frontisses de ramal o apaïsades, realitzen la mateixa funció que les frontisses de llibre, però són molt més resistents gràcies a les seves grans dimensions, però per contra, no disposen d'un aspecte decoratiu. Habitualment s'utilitzen per a portes rústiques i estan disponibles en acabat zincat i negre.
  3. Frontissa tipus golf o gozne, s'utilitza en finestres i portes d'estil rústic, disposen de gran resistència gràcies a les seves mesures i gruixos.

 

Comprar frontisses per a portes a FESMÉS

Descobreix el nostre gran assortiment de frontisses per a portes i finestres al millor preu, realitzar la instal·lació o reemplaçar-la avui dia és una tasca molt fàcil i senzilla, simplement hauràs de triar el model de la frontissa, l'acabat i les mides.

FESMÉS t'ensenya com reemplaçar una frontissa de manera senzilla.

Les frontisses són una de les peces més importants de la porta, i quan s'espatllen, és necessari reemplaçar-les. El procés de reemplaçament d'una frontissa és relativament senzill i no requereix de molts materials. El primer que cal fer és llevar la porta del marc. Per a fer això, simplement cal treure els tacs o claus que subjecten la porta en el seu lloc. Una vegada que la porta estigui lliure, es pot llevar la frontissa antiga.

Per treure la frontissa, primer cal descaragolés els caragols que subjecten la frontissa al marc de la porta. Després, cal aixecar una mica la porta per a poder treure-la del marc. Amb la porta ja separada del marc, es pot treure fàcilment la frontissa vella. Finalment, només queda col·locar la nova frontissa en el seu lloc i caragolar-la ben fort.