Bombetes LED

Fes click ara i accedeix al nostre catàleg online de bombetes LED. Aprofiteu les nostres ofertes i descobriu el nostre gran ventall d'opcions.

Filtrar per:

Filtre

La il·luminació és un dels aspectes més importants per omplir de llum les diferents estances, indrets i racons, creant l'ambient desitjat per a cada moment.
A Fesmés t'oferim la millor varietat de bombetes LED perquè trobis la que necessitis i puguis il·luminar les diferents estances al teu gust, ja siguin a l'interior oa l'exterior de la llar.

Quin tipus de bombetes LED oferim

Les Bombetes Led es caracteritzen principalment pel seu estalvi energètic, ja que, en comparació amb les bombetes tradicionals, tenen un consum més baix, però no per això ofereixen menys llum, al contrari, perquè el tipus de llum depèn dels lúmens (lm) i no dels watts consumits (W).

Les bombetes LED estàndard són les bombetes convencionals que se solen col·locar a la majoria de les làmpades de la llar, i, per tant, són les més comunes. A més a més, si el que vols és aconseguir un ambient acollidor i agradable, les bombetes led esfèriques seran la solució.

Si el que estàs buscant és una bombeta per col·locar en aquest racó de la llar que tant t'agrada i ambientar-ho a la teva manera, no pots passar per alt les bombetes decoratives, ja que a més de caracteritzar-se pels seus dissenys, desprenen una llum càlida que transforma les estades en espais amb encant. A més, si vols bombetes amb estil que aportin aquest toc decoratiu diferencial, pots optar també per bombetes LED vela i bombetes globus LED.

Les bombetes LED per a focus, com el seu nom indica, són bombetes que es col·loquen als focus de sostre per il·luminar les diferents habitacions i salons de la llar.

Les bombetes específiques es caracteritzen per ser bombetes que permeten estalviar fins a un 80% d'energia i solen il·luminar diferents objectes determinats que no permeten col·locar un altre tipus de bombeta que no sigui una específica, com és el cas dels frigorífics, que necessiten tenir un tipus de bombeta determinada.

Les bombetes LED de baix consum han esdevingut una de les bombetes més utilitzades, substituint les bombetes tradicionals, ja que tenen la capacitat d'estalviar fins a un 80% d'energia en relació amb les bombetes incandescents. També posem a la teva disposició tubs fluorescents, perquè els substitueixis pels antics i aconsegueixis estalviar el màxim possible a la factura de la llum, alhora que aportaràs beneficis al medi ambient, una opció ideal oi? No t'ho pensis més i comença a fer servir bombetes LED!

Què són els lúmens, watts i volts

Quan parlem dels lúmens (lm) d'una bombeta, fem referència a la quantitat de llum que genera aquesta bombeta.

Els volts els solem confondre amb els watts, i hem de tenir molt clar que els volts no són cap unitat denergia, sinó que són una unitat de tensió. D'aquesta manera, els volts no es consumeixen i el voltatge és la diferència de potencial(V).

Els watts sí que fan referència a la potència (W) i no a l'energia, ja que, moltes vegades solem confondre'ns i hem de ser conscients que els watts són magnitud de potència.

Com saber la temperatura de color de les bombetes LED

Per tenir coneixement del tipus de llum que desprèn una bombeta LED, és de vital importància fixar-se a la unitat de mesura que és el Kelvin (K). Trobem 3 tipus de temperatura de color a les bombetes LED:

Es considera llum càlida quan les bombetes que tenen una temperatura de color entre 2800ºK i 3500ºk.

Es considera llum neutra totes aquelles bombetes que la seva temperatura de color oscil·len entre 3800 ºK i 4500 ºK.

Finalment, es considera llum freda totes les bombetes que tenen una temperatura de color de més de 5000ºK.

Avantatges de comprar les teves bombetes LED a FesMés

A FesMés trobaràs avantatges únics a l'hora de comprar les noves bombetes LED. Això és perquè posem en escena una proposta de valor real, diferent i centrada en els nostres clients. A continuació t'expliquem alguns dels avantatges de comprar les teves bombetes LED a FesMés:

- Gran catàleg: Disposem d´un extens catàleg de productes perquè puguis trobar exactament allò que busques. Comptem amb una dilatada experiència al sector, de manera que coneixem les necessitats reals dels nostres clients, oferint així els millors productes per a ells.

- Ofertes i promocions: Realitzem ofertes i promocions de manera contínua, de manera que les pots aprofitar per obtenir bombetes LED i altres productes al millor preu.

- Beneficis amb el nostre programa de fidelització: Gràcies al nostre programa de fidelització podràs acumular punts i transformar-los en xecs regal per a futures compres.

FesMés, sempre a l'avantguarda en il·luminació

A FesMés sempre estem a l'avantguarda de totes les novetats, i les bombetes LED no en són una excepció.

En aquest cas, ens referim a les bombetes LED intel·ligents, que es postulen com les bombetes del present i del futur.

Aquestes bombetes compten amb un element clarament diferenciador respecte a les bombetes LED convencionals, i és que compten amb connectivitat a internet.

A priori, aquesta característica pot semblar insignificant. Tot i això, possibilita una funcionalitat excepcional, que es tracta del control telemàtic i per veu.

Les bombetes LED intel·ligents poden ser gestionades mitjançant assistents virtuals com Google Home o Alexa, podent regular si intensitat, horari d'encesa o color, i tot això sense haver d'activar si un sol interruptor, només mitjançant el control per veu o el telèfon intel·ligent.