Rodets de pintar

Aplica la pintura amb els nostres rodets per a pintura i aconsegueix resultats excel·lents! A FESMÉS trobaràs una gran varietat de rodets pintura que s'adaptaran a les diferents superfícies. Troba el teu!

Filtrar per:

Tipus de producte
Tipus de pintura
Aplicació
Material
Longitud (mm)
Filtre

Què és un rodet per a pintar?

El rodet de pintura, com el seu propi nom indica, és l'eina per pintar que t'aporta un acabat professional i t'ajuda a estalviar temps, ja que et permet aplicar la pintura de manera ràpida i senzilla. A més, és òptim per a tot tipus de superfícies, independentment si es troben a l'interior o exposades a la intempèrie.

Compra un rodets pintura a FESMÉS

Si t'has adonat que les parets del teu habitatge necessiten renovar-se perquè el color original es veu espatllat o bé tenen alguns desperfectes, és el moment que et posis mans a l'obra, escullis la pintura que més t'agradi i comencis a renovar el estil decoratiu de la llar.

Però, com tota tasca de bricolatge, es necessita comptar amb el material adequat per obtenir els resultats esperats, oi? De manera que, si vols pintar les diferents estances del teu habitatge i obtenir els millors resultats possibles, t'encantaran nostres rodets per pintar.

Avantatges del rodet per a pintura

Els rodets de pintura, en comparació amb altres tipus d'eines per a pintar, compten amb els següents avantatges:

 • No deixen marques ni ratllades a la paret.
 • Se'ls pot afegir extensions, facilitant-te la tasca de pintar i reduint el risc de lesions per caigudes al no haver d'utilitzar bastides.
 • Gran poder de cobriment.
 • T'ajuda a optimitzar el temps, aportant-te rapidesa a l'hora de pintar

 

Tipus de rodets pintura per a cada paret

Abans d'escollir qualsevol tipus de rodet per pintar les parets del teu habitatge, hauràs d'analitzar el tipus de paret que vols pintar, ja que, si la paret és llisa, t’anirà millor un rodet de pèl curt, en canvi, si la paret és rugosa, el rodet que millor t'anirà serà el que tingui llana llarga.

D'aquesta manera, podem diferenciar els següents tipus de rodet per pintar:

 1. Rodet de pèl llarg, ideal per a superfícies rugoses i poroses, ja que, en tenir els cabells llargs, la pintura penetra amb més facilitat i rapidesa en els racons, aconseguint resultats espectaculars.
 2. Rodets de pèl curt, és la millor opció per a pintar superfícies llises, ja que permet pintar de forma ràpida la paret deixant un acabat impecable.
 3. Rodets d'escuma, són els millors rodets si decideixes pintar les superfícies amb pintures sintètiques o vernissos. No obstant això, cal ser curosos en el moment de pintar per evitar que es formin bombolles d'aire a la superfície.
 4. Rodets per a piscines, com el seu propi nom indica, són rodets especials per a pintar piscines, i es poden utilitzar tant amb pintures a l'aigua com amb dissolvents.
 5. Rodets per esmaltar i envernissar a l'aigua o amb dissolvent, ideal per a superfícies interiors i exteriors de fusta, parquet i metall.

 

Característiques dels rodets per a pintar parets

Independentment del tipus de rodet que escullis per pintar les diferents superfícies i parets, és de vital importància que escullis un bon rodet, que et permeti pintar còmodament i proporcioni bons resultats. Per saber si el rodet que vols comprar és de bona qualitat o no, cal que presenti les següents característiques:

 • El rodet no ha de presentar cap tipus de costura visible.
 • En pressionar i deixar anar la pelfa del rodet, aquesta ha de tornar a la seva forma original.
 • Les vores del rodet han de ser bisellades.