Portes d'interior

Descobreix la millor varietat de portes d'interior de fusta en block i MDF, per a millorar l'estil decoratiu del teu habitatge!

Filtrar per:

Filtre

 Com triar portes d'interior per a casa teva?

Quan arriba el moment d'escollir les portes d'interior per col·locar a les diferents estades de llar, comencen a sorgir-nos una infinitat de dubtes i indecisions, per això és de vital importància saber quin tipus de portes d'interior triar.

Abans de decantar-nos per un model o un altre, és de vital importància conèixer les prestacions i sobretot la qualitat que ofereix la porta, ja que a més de la seva funcionalitat que és la de delimitar espais, també són un gran aïllant tèrmic i acústic, i un element decoratiu important per destacar o ressaltar espais.

En aquesta secció trobaràs la millor selecció de portes d'interior de fusta i metall que us permetran aconseguir aquella intimitat tan desitjada, al mateix temps que millorareu l'estil decoratiu de la llar. Fes un cop d'ull!

Descobreix les parts d'una porta que  determinen la qualitat!

Les portes interiors poden ser de diferents tipus i estils, però estan formades per diverses parts que en determinen la qualitat.

 1. Premarc: és l'estructura de la porta que sol ser de fusta i està formada per 3 peces que reforcen i s'encarreguen de rebre la fulla.
 2. Marc: és la part de l'estructura de la porta que es col·loca al premarc i s'encarrega de sostenir el full amb els perns i acollir el sistema de tancament.
 3. Fulla: és la part que s'obre i es tanca sempre que s'estira la maneta. Col·loquialment parlant, se sol anomenar porta, ja que és la part que es col·loca en el marc formant l'estructura de la porta.
 4. Frontisses o ferramentes: són peces que s'utilitzen per unir la fulla amb el marc, permetent així la seva obertura i tancament.
 5. Tapetes: s'usen com a embellidors, ja que amaguen la unió entre el marc i la paret.
 6. Maneta: és una de les parts més importants de la porta, ja que permet l'obertura i el tancament de la porta. A més, és un element que també aporta un toc decoratiu a la porta.

 

Troba la porta galvanitzada ideal a FESMÉS

Si estàs buscant portes per a l'interior de la teva llar que t'aportin seguretat a cada estada, has trobat el millor lloc!

A Fesmés posem a la teva disposició portes galvanitzades compactes, que t'oferiran un aïllament tèrmic i acústic, a més d'assegurar-te un tancament hermètic i silenciós.

No t'ho pensis més i fes una ullada a les nostres portes galvanitzades!

Avantatges portes de fusta interiors

Les portes de fusta interiors són una de les millors opcions que es poden optar per decorar i estilitzar l’interior de l’habitatge, ja que aporten un gran ventall d’avantatges, entre els quals destaquem els més significatius:

 • La fusta és un material molt decoratiu que desprèn bellesa i s'adapta a qualsevol ambient decoratiu.
 • És fàcilment combinable amb qualsevol estil decoratiu, material i color.
 • És molt versàtil i té un gran ventall de possibilitats decoratives, ja que s'adapta a qualsevol estil, des d'un estil minimalista fins a un de més rústic.
 • Les portes de fusta són molt duradores i resistents.
 • Ofereixen un bon aïllant tant tèrmic com acústic, aconseguint així un estalvi considerable d’energia, ja que el fred o la calor es conservaran a dins l’habitatge.
 • És un tipus de material que mai passarà de moda i sempre es veurà present com una opció idònia per decorar l'interior d'habitatges.
 • És un material reutilitzable, recuperable i, per tant, compromès amb el medi ambient.

 

Com triar el color de la porta

Aquesta és una pregunta molt comuna, ja que l'elecció del color de les portes pot ser un factor important a l'hora de dissenyar l'interior de la teva llar.

Hi ha una gran varietat de colors que es poden usar per a les portes d'interior, però alguns són més populars que uns altres. Els colors neutres com el blanc i el beix són sempre una bona opció, ja que combinen bé amb gairebé tots els dissenys. Altres colors populars inclouen el negre, el gris i el blau.

Si estàs buscant una cosa una mica més atrevida, també hi ha molts altres colors disponibles. Els amants del color poden optar per portes en vermell, taronja o fins i tot verd. També hi ha molts tons de fusta disponibles, que poden aportar un toc natural i càlid a l'interior de la teva llar.

Com triar la millor porta d'interior

Les portes d'interior són una part important de la decoració i la seguretat de la teva llar. Has de triar acuradament les portes d'interior que millor s'adaptin a les teves necessitats i estil de vida. Aquí hi ha alguns consells per a ajudar-te a triar les portes d'interior perfectes per a la teva llar.

El primer que has de considerar és el material de la porta. Hi ha molts tipus diferents de materials disponibles, com a fusta, metall, vinil i fibra de vidre. Cadascun té els seus propis avantatges i desavantatges, així que tria el material que millor s'adapti a les teves necessitats.

També has de considerar la grandària i el disseny de la porta. Assegura't de mesurar l'espai disponible abans de comprar una porta nova. També has de considerar el disseny general de la teva llar i triar una porta que es complementi amb l'estil de la resta de la llar.

Comprar en línia portes d'interior

Estàs buscant una nova porta d'interior per a la teva llar? Mira la nostra selecció de portes d'interior en línia! Tenim una gran varietat d'estils i dissenys perquè triïs, tots a preus increïbles!

Les nostres portes d'interior són perfectes per a qualsevol espai en la teva llar. Si necessites una porta nova per al teu dormitori, sala d'estar, cuina o bany, tenim just el que necessites! També tenim una àmplia selecció de materials i acabats perquè puguis trobar la porta perfecta per a la teva llar.

I no t'oblidis, si tens alguna pregunta sobre les nostres portes d'interior o sobre com comprar en línia, el nostre equip és aquí per a ajudar-te!