Suports amb rodes

Suport amb rodes per desplaçar ampolles de butà, mobles, electrodomèstics, testos, etc. Disponibles en forma circular o rectangular extensible perquè s'adapti a les mesures dels objectes a desplaçar

Filtrar per:

Filtre

Què és un suport amb rodes?

Els suports amb rodes són plataformes que porten incorporades unes rodes amb la finalitat de facilitar el transport o trasllat de tota mena d'objectes pesats sense esforç i de forma ràpida i senzilla.

Aquests suports s'utilitzen principalment per moure mobles o electrodomèstics d'un costat a un altre sense córrer el risc de patir danys en aixecar pes. En funció del material amb què estiguin fabricats els suports amb rodes, tindrà la capacitat de suportar més o menys pes, i, en conseqüència, podran transportar un tipus de mobles o altres.

Compra una base amb rodes a FESMÉS

Si estàs buscant un suport o base que inclogui rodes per transportar el mobiliari de casa teva sense córrer el risc de fer un mal gest i danyar-te l'esquena en intentar aixecar grans capacitats de pes, estàs en el millor lloc!

A FESMÉS posem a la teva disposició la millor selecció de bases amb rodes, en diferents mides i materials, amb l'objectiu que trobis el que millor s'adapti a les teves necessitats i puguis moure els mobles del teu habitatge quan vulguis i on vulguis. Sona bé, oi?

Models de suports mòbils

En el nostre catàleg de ferratges per a mobles, pots triar entre diferents models de suports, que et faran la vida molt més fàcil quan hagis de traslladar materials, mobles o elements pesants d'un lloc a un altre. Entre els nostres models trobaràs:

- Suport de bombona de butà
- Suport extensible

Avantatges dels suports amb rodes

Els suports amb rodes aporten un gran ventall d'avantatges, entre les quals destaquem les més significatives:

  • Són molt còmodes i segurs, ja que et permeten traslladar d'un costat a un altre qualsevol tipus de material de forma segura i sense fer-te mal.
  • Són molt versàtils, perquè et permeten transportar qualsevol mena de material o objecte, des de mobles de la llar, fins a plantes de jardí.
  • Són econòmics i duradors.
  • Es poden emmagatzemar fàcilment sense ocupar espai.