Què és un polvoritzador?

Els polvoritzadors són una de les eines més importants que tot habitatge amb jardí hauria de tenir, ja que es consideren essencials per a la cura i manteniment de l'hort o jardí. Permeten regar i realitzar diferents tractaments, així com per evitar alguna malaltia a les plantes, hortalisses o fruites, amb la finalitat de mantenir el jardí o l'hort en perfecte estat.

Comprar un polvoritzador a pressió

Som conscients que tenir un jardí en condicions no és un una tasca senzilla, ja que requereix un manteniment i cura específica. A FESMÉS volem facilitar-te les tasques de jardineria posant a la teva disposició polvoritzadors a pressió, amb la finalitat que puguis dur a terme els tractaments fitosanitaris requerits o bé, reguis l'hort i jardí de forma còmoda i eficaç, evitant així la sobre hidratació de les plantes i hortalisses.

Per tant, si vols tenir cura del jardí de casa teva, t'encantaran els nostres polvoritzadors a pressió que aportaran la quantitat exacta de producte que les teves plantes i hortalisses necessiten.

Quin tipus de polvoritzadors trobaràs a FESMÉS?

En aquesta secció t'oferim una gran varietat de polvoritzadors per a jardí i hort, entre els quals destaquem els següents:

  1. Polvoritzador estàndard o de llança, és un tipus de polvoritzador el qual es regula manualment i, a més, compta amb una llança que permet dirigir i controlar l'aplicació de forma directa.
  2. Polvoritzador manual, és dels més recomanables per a ús domèstic i per a jardins o parterres de petites dimensions, ja que compta amb una capacitat màxima de 2L.
  3. Polvoritzador motxilla, és una de les millors opcions per regar i tractar jardins de grans dimensions, ja que es caracteritza per anar penjat a l'esquena, facilitant l'aplicació del tractament desitjat. A més, compta amb unes vàlvules que permeten que la pressió sempre sigui constant, podent canviar el filtre del polvoritzador en funció de les necessitats de cada jardí.
  4. Polvoritzador trolley, és una altra de les opcions més recomanables per a jardins de grans dimensions, ja que en incorporar rodes, és molt més còmode per ruixar les plantes i hortalisses.


Com triar el millor polvoritzador per a jardí?


Abans de decidir-te per un polvoritzador o un altre, caldrà que tinguis en compte els següents aspectes:

  • Que el dipòsit del polvoritzador sigui resistent als cops.
  • Que tingui un disseny ergonòmic que et faciliti la tasca.
  • Que es netegi fàcilment.
  • Que tingui un regulador de pressió.
  • Que compti amb filtres diferents per aplicar els tractaments correctes per a cada tipus de cultiu.
  • Que compti amb vàlvula de seguretat.