I·luminació jardí

Decora i dóna un nou aire al teu jardí amb la il·luminació exterior, aplics exteriors, llums penjants exteriors... i més! A Fesmés disposem d'un gran catàleg d'il·luminació per al jardí perquè trobis el tipus de llum que més t'agradi.

Filtrar per:

Estil
Tipus de producte
Marca
Model
Material
Color
Potència (W)
Filtre

Amortitza, il·lumina i dóna-li vida al jardí convertint-lo en un dels teus llocs favorits de la llar! A Fesmés t'oferim una gran diversitat d'il·luminació per al jardí amb l'objectiu que trobis el tipus de llum que més t'agradi i puguis gaudir de l'exterior del teu habitatge com mai.

Tipus d'il·luminació per a jardí

En aquesta secció t'oferim diferents tipus i possibilitats lumíniques perquè llueixis al jardí amb magnificència.

Si el que estàs buscant són llums que il·luminin els murs exteriors de jardí o bé, llums que il·luminin el terra de les terrasses o porxos, els llums sobremur exterior seran la millor opció, ja que es caracteritzen per ser llums que estan dissenyats per anar subjectes als murs de les entrades de les cases o a terra, amb la finalitat d'il·luminar les diferents superfícies i ambientar la zona exterior de la llar. A més, els podràs combinar amb aplics d'exterior per tal d'aconseguir la llum desitjada i gaudir al màxim del jardí. 

Els focus encastables exteriors led estan marcant tendència en el mercat, ja que són uns focus amb moltíssimes possibilitats, tant lumíniques com decoratives. Aquest tipus de focus estan dissenyats per marcar i guiar el camí de l'exterior de l'habitatge de forma elegant i original. A més, són una opció estupenda per col·locar a la zona de la piscina o barbacoa, ja que et permetran marcar tot el recorregut d'un lloc a l'altre, evitant alguna ensopegada que altre.

Finalment, no podem oblidar-nos de les llums penjants exterior, ja són llums que se solen situar sobre de les taules exteriors de les terrasses o porxos, permetent-nos gaudir d'un sopar a l'aire lliure. A més, en comptar amb un llum penjant exterior, podràs gaudir moltíssim més dels teus moments de desconnexió i del jardí de casa teva, juntament amb amics o familiars.

Avantatges de comptar amb il·luminació al teu jardí

La il·luminació al jardí no només compleix una funció estètica, sinó que també aporta una sèrie de beneficis que milloren significativament l’experiència i el gaudi d’aquest espai a l’aire lliure. Comptar amb una adequada il·luminació al teu jardí pot transformar completament l'ambient i oferir múltiples avantatges pràctics. A continuació, us presentem alguns dels avantatges d'il·luminar el vostre jardí:

·         Seguretat: Una il·luminació adequada al jardí contribueix a millorar la seguretat de casa teva en il·luminar àrees com camins, entrades i zones de pas, reduint així el risc de ensopegades o accidents durant la nit.

·         Realçament d'elements: La il·luminació ressalta elements arquitectònics, espais verds, escultures o altres elements decoratius del jardí, creant un ambient visualment atractiu i destacant la bellesa del teu espai exterior.

·         Ampliació de l'espai: La il·luminació al jardí permet estendre l'ús d'aquest espai durant la nit, creant ambients acollidors per a activitats a l'aire lliure com ara sopars, reunions socials o simplement relaxar-vos sota les estrelles.

·         Ambient acollidor: Una il·luminació càlida i ben distribuïda al jardí crea un ambient acollidor i relaxant, ideal per gaudir de moments de tranquil·litat o per rebre familiars i amics en un entorn agradable.

·         Orientació i delimitació: Els punts de llum al jardí serveixen per marcar senders, delimitar àrees específiques i orientar els visitants, millorant la funcionalitat i l'estètica de l'espai.

FAQs

Quins tipus de llums són més adequats per il·luminar un jardí?

Per il·luminar un jardí de manera efectiva i estètica, es recomana fer servir una combinació de diferents tipus de llums. Algunes opcions populars inclouen focus LED per ressaltar elements específics com arbres o escultures, aplics de paret per il·luminar zones de pas o àrees d'estar, i garlandes de llums per crear ambients festius. És fonamental considerar la distribució de la llum i l'efecte desitjat en triar els tipus de llums per il·luminar un jardí.

Com puc destacar elements decoratius o plantes amb il·luminació al jardí?

Per destacar elements decoratius o plantes al jardí, es poden utilitzar projectors o focus direccionals col·locats estratègicament. Per realçar plantes, es recomana col·locar els llums a prop del terra i dirigir la llum cap amunt per crear efectes d'il·luminació dramàtics. Els elements decoratius es poden ressaltar amb llums encastats, focus d'accent o il·luminació puntual segons el disseny i la ubicació.

Com puc mantenir i cuidar adequadament la il·luminació del meu jardí per perllongar la vida útil?

Per mantenir i cuidar la il·luminació del teu jardí i perllongar la seva vida útil és important fer un manteniment regular. Això inclou netejar els llums regularment per evitar l'acumulació de brutícia i pols que en pot afectar el rendiment, revisar i ajustar l'orientació dels llums periòdicament, reemplaçar bombetes o components danyats de manera oportuna, protegir les connexions elèctriques de la intempèrie.