I·luminació jardí

Decora i dóna un nou aire al teu jardí amb la il·luminació exterior, aplics exteriors, llums penjants exteriors... i més! A Fesmés disposem d'un gran catàleg d'il·luminació per al jardí perquè trobis el tipus de llum que més t'agradi.

Filtrar per:

Estil
Tipus de producte
Marca
Model
Material
Color
Potència (W)
Filtre

Amortitza, il·lumina i dóna-li vida al jardí convertint-lo en un dels teus llocs favorits de la llar! A Fesmés t'oferim una gran diversitat d'il·luminació per al jardí amb l'objectiu que trobis el tipus de llum que més t'agradi i puguis gaudir de l'exterior del teu habitatge com mai.

Tipus d'il·luminació per a jardí

En aquesta secció t'oferim diferents tipus i possibilitats lumíniques perquè llueixis al jardí amb magnificència.

Si el que estàs buscant són llums que il·luminin els murs exteriors de jardí o bé, llums que il·luminin el terra de les terrasses o porxos, els llums sobremur exterior seran la millor opció, ja que es caracteritzen per ser llums que estan dissenyats per anar subjectes als murs de les entrades de les cases o a terra, amb la finalitat d'il·luminar les diferents superfícies i ambientar la zona exterior de la llar. A més, els podràs combinar amb aplics d'exterior per tal d'aconseguir la llum desitjada i gaudir al màxim del jardí. 

Els focus encastables exteriors led estan marcant tendència en el mercat, ja que són uns focus amb moltíssimes possibilitats, tant lumíniques com decoratives. Aquest tipus de focus estan dissenyats per marcar i guiar el camí de l'exterior de l'habitatge de forma elegant i original. A més, són una opció estupenda per col·locar a la zona de la piscina o barbacoa, ja que et permetran marcar tot el recorregut d'un lloc a l'altre, evitant alguna ensopegada que altre.

Finalment, no podem oblidar-nos de les llums penjants exterior, ja són llums que se solen situar sobre de les taules exteriors de les terrasses o porxos, permetent-nos gaudir d'un sopar a l'aire lliure. A més, en comptar amb un llum penjant exterior, podràs gaudir moltíssim més dels teus moments de desconnexió i del jardí de casa teva, juntament amb amics o familiars.