Portes

Les portes de fusta són un material molt popular per a les portes de cases i edificis.

Filtrar per:

Categories
Preu
Marques
Filtre

Compra les millors portes d'interior a FESMÉS

Les portes de fusta són un material molt popular per a les portes de cases i edificis. La fusta és duradora i es pot polir perquè quedi amb un acabat llis i brillant.

Si busques portes per a l'interior del teu habitatge o negoci que siguin de qualitat, has trobat el millor lloc!

FESMES sabem la importància que tenen les portes, ja que són elements que vesteixen les estances i tenen la capacitat d'aportar aquest toc decoratiu diferencial que fa de l'estada un lloc únic.

Quin tipus de portes trobaràs?

En aquesta secció us oferim la millor selecció de portes d'interior en diferents models, colors i mides, amb la finalitat que trobeu la porta que millor s'adapti als vostres gustos i necessitats. Entre els diferents tipus de porta, trobem els següents:

 1. Portes d'interior de fusta, són una de les millors opcions per col·locar a l'interior del teu habitatge i separar estances, ja que es caracteritzen principalment per l'elegància que desprenen.
 2. Portes d'interior de metall, són portes que es caracteritzen per la seva gran resistència i durabilitat, ideals per col·locar en trasters, piscines, vestuaris o gimnasos, magatzems, etc.
 3. Portes plegables, són ideals per col·locar en qualsevol estança, però sobretot si la teva intenció és aportar amplitud al teu habitatge, aconseguint aprofitar al màxim els espais, separant les estades i ambients al teu gust.
 

A més, existeixen altres opcions de portes d'interior que poden ser adequades per a diferents necessitats i gustos. Alguns exemples inclouen:

 • Portes de fusta laminada: Aquestes portes estan fetes de diverses capes de fusta fina pegades juntes i recobertes amb una capa de paper decoratiu. Són més econòmiques que les portes de fusta massissa i són fàcils de netejar i mantenir.
 • Portes de vidre: Les portes de vidre poden ser una opció elegant i moderna per a separar estades. Poden ser utilitzades soles o combinades amb marcs de fusta o metall.
 • Portes corredisses: Les portes corredisses es llisquen pel lateral de la paret i són ideals per a espais reduïts o per a separar estades sense ocupar espai addicional.
 • Portes de panells: Les portes de panells estan compostes per diversos panells de fusta o vidre units per marcs o frontisses. Són una opció versàtil i poden ser utilitzades en diferents estils de decoració.

 

En general, és important triar un tipus de porta que s'adapti als teus gustos i necessitats, tenint en compte l'ús que se li donarà i l'estil de decoració de l'espai.

 

Troba el marc porta ideal

Si l'únic que necessites és millorar l'estètica de la teva porta i modernitzar-ne l'aspecte, els marcs per a porta seran la teva millor opció, ja que no caldrà que et compris una porta nova, simplement amb aquest element podràs millorar el disseny de les portes.

Existeixen diferents tipus de marcs per a porta disponibles, que es poden triar en funció de l'estil de decoració i les necessitats de cada espai. Alguns exemples de marcs per a porta inclouen:

 • Marcos de fusta: Els marcs de fusta són una opció clàssica i elegant per a donar-li un toc càlid i acollidor a una porta. Poden trobar-se en una àmplia varietat de dissenys i estils, i es poden pintar o vernissar per a adaptar-se a la decoració de l'habitació.
 • Marcos de metall: Els marcs de metall són una opció moderna i resistent per a portes. Poden ser fets d'acer, alumini o altres metalls, i es poden trobar en una àmplia varietat de colors i dissenys.
 • Marcos mixtos: Els marcs mixtos estan fets de fusta i metall, i són una opció versàtil i elegant per a portes. Poden combinar l'estil clàssic de la fusta amb la durabilitat i resistència del metall.
 • Premarc: El premarc és un marc que es col·loca a la porta abans d'instal·lar el marc final. És una opció útil per a ajustar la grandària de la porta o per a afegir espai addicional a la porta per a aïllar-la millor.

 

A FESMÉS posem a la teva disposició marcs i premarcs per a portes, idonis per embellir qualsevol porta, així que no t'ho pensis més i troba el teu marc preferit!