Portallums

Descobreix la millor varietat de portallums amb els quals podràs lluir les teves llums com mai! Entra a FESMÉS i troba el portabombetes ideal en diferents materials i colors No et quedis sense el teu!

Filtrar per:

Filtre

Què és un portallums?

Els portallums són les peces fonamentals que tenen la funció de sostenir les bombetes i aconseguir una il·luminació idònia per a cada estança de la llar. Estan compostos per un casquet generalment E27 o també E14 i E10 que determinarà el tipus de bombeta que hauràs de col·locar, i una base que es cargola a una superfície.

Per tant, el portallums és bàsicament la peça en la qual s'enrosca una bombeta per connectar-la a l'electricitat i produir la llum desitjada.

Compra el portallums s E27 ideal a FESMÉS

Si ets una persona creativa i has decidit encarregar-te de la il·luminació del teu habitatge, posant-te mans a l'obra amb el muntatge de la teva pròpia llum, has trobat el millor lloc!

A FESMÉS trobaràs el portallums idoni que sostingui la bombeta E27 correctament per il·luminar l'estada i gaudir d'una llum perfecta. Descobreix la millor varietat de portallums E27 amb la finalitat que trobis la que més t'agradi i puguis gaudir com mai de la il·luminació del teu habitatge, creant l'ambient desitjat per a cada estada determinada. Fes un cop d'ull i no et perdis!

Quin material escollir per a un portabombetes?

Els portabombetes o portallums els podem trobar en una gran varietat de materials, ja que depenent de l'estil de l'habitatge o de l'estada en concret on vulguis col·locar el llum, combinarà millor un material o un altre. Entre els diferents materials, destaquem els més comuns:

  1. Portallums metàl·lics, una opció estupenda si el que estàs buscant és aportar un toc vintage al teu habitatge i millorar l'estil decoratiu de la llar. A més, es caracteritzen per ser originals i combinar amb qualsevol mobiliari.
  2. Portallums de fusta, són ideals per aconseguir un estil de caràcter més rústic, ambientant les estades i transformant-les en llocs acollidors. Aquest tipus de portallums també combina amb tota mena de mobiliari.
  3. Portallums de ceràmica, són la millor opció per col·locar en aquelles llums que acostumen a estar enceses tot el dia o durant moltes hores seguides, ja que la ceràmica suporta molt bé les temperatures elevades.