Necessites instal·lar una encimera per a la cuina? Si és així, estàs en el millor lloc!
A Fesmés posem a la teva disposició una gran varietat de complements d’encimeres per a cuina amb l'objectiu que puguis dur a terme la instal·lació de la teva encimera sense cap tipus de problemes o bé, puguis treure-li el màxim de partit possible amb els complements i accessoris que trobaràs en aquesta secció.

Quin tipus de complements per encimera de cuina t'oferim?

Si el que estàs buscant és mantenir l’encimera intacte i sense cap tipus d'irregularitats, els cimals seran una opció estupenda, ja que a més d'impedir que l'aigua deteriori l’encimera, estan fabricats per fixar-la a la perfecció, amb la finalitat que quedi ben encaixada amb la paret o la rajola, veient una encimera molt més bonica i sense cap imperfecció.

Per als angles de l’encimera  de cuina, necessitaràs un terminals de cimals o cantoner cimal que es col·locaran entre una paret i una altra, unint els dos cimals per estilitzar l’encimera i assegurar-te que no entri mica d'aigua i pugui arribar a deteriorar-la.

En aquesta secció trobaràs tot el que necessitis i més per acabar de perfilar, dissenyar i estilitzar el taulell al teu gust. No t'ho pensis més i aconsegueix l’encimera dels teus somnis!