Espiells

Incrementa la seguretat del teu habitatge amb aquests espiells per a portes! En *FESMÉS trobaràs espiells de diferents estils i acabats, així com espiells digitals que et permetran veure qui vol entrar a la llar, oferint-te tranquil·litat i benestar.

Filtrar per:

Filtre

Què és un espiell?

Un espiell és un orifici de reduïdes dimensions que es col·loca a les portes d'entrada dels habitatges, amb la finalitat de tenir una visió exterior de la llar des de l'interior d'aquesta. És a dir, es tracta d'un petit element que porta incorporat una lent en el seu interior que permet la visibilitat de qualsevol persona que vulgui entrar a l'habitatge. D'aquesta manera, milloraràs en seguretat i tranquil·litat, ja que podràs saber qui està picant a la porta de casa teva i decidir si obrir-li la porta perquè entri, o en cas contrari, mantenir-la tancada.

On comprar espiells per a portes?

Si està buscant espiells per a portes, llavors té diverses opcions a la seva disposició. Pot comprar-les en botigues de ferreteria. Els espiells per a portes solen estar fetes de metall o plàstic, i es fixen a la porta mitjançant caragols o claus. Si no està segur de com instal·lar els espiells, llavors és millor que demani ajuda a un professional.

A més, gràcies a la tecnologia actual, tenim una gran varietat d'espiells, tant convencionals com digitals.

Compra un espiell digital a FESMÉS

Si està buscant espiells digitals, llavors ha arribat al lloc correcte. A la nostra botiga, tenim una gran selecció d'espiells digitals perquè triï. Tots els nostres espiells digitals són d'alta qualitat i estan fetes de materials duradors. A més, tots els nostres espiells digitals tenen una garantia de devolució dels diners en cas que no estigui satisfet amb el producte.  A FESMÉS t'oferim la millor solució!

En aquesta secció trobaràs els millors espiells digitals que et proporcionaran una imatge nítida i clara de l'altre costat de la porta. Te’ls perdràs?

Avantatges d'un espiell per a porta digital

Qualsevol habitatge, independentment de si és un pis o una casa, ha de comptar amb un espiell que li aporti seguretat, i pugui saber en tot moment qui està darrere de la porta disposada a entrar a casa.

Els espiells per a portes ofereixen un gran ventall d'avantatges, entre els quals destaquem els més importants:

  • Ofereixen una imatge molt més nítida i clara del que hi ha a l'altre costat de la porta.
  • Permeten veure amb claredat l'exterior de l'habitatge a una distància molt més gran que un espiell tradicional
  • No cal enganxar l'ull a l'espiell per veure l'exterior de la llar, ja que en incorporar una pantalla, faciliten la visibilitat sense haver de posar l'ull en l'espiell.
  • Són ideals per a persones amb mobilitat reduïda.
  • La seva instal·lació és molt fàcil i funcionen a piles.
  • Són duradors i econòmics.