Espàtules de pintura

Les espàtules de pintura són adequades per allisar, aplicar, rascar o netejar diferents materials en multitud de superfícies. Entra a la nostre botiga online per trobar gran varietat de formes i mides segons l'aplicació a realitzar

Filtrar per:

Tipus de producte
Material
Amplada (mm)
més... menys
Filtre

Què és una espàtula?

L'espàtula és una eina manual pensada per utilitzar de forma general a tota mena de pintures i al sector de la construcció. Està formada per dues peces fonamentals:

  1. Mango: Acostuma a ser de fusta o de plàstic, segons el tipus d'espàtula o aplicació.
  2. Full: Se solen fabricar en acer, acer inoxidable o plàstic. Les fulles poden ser llises, de forma recta o forma en V, segons el tipus d'aplicació, o amb dents, pensades per treballar amb cues.


Comprar espàtules de pintor:

Espàtules i rasquetes per a infinitat de treballs de pintures interiors o de façanes, treballs de construcció o simplement en aplicacions de bricolatge que necessiten acabats perfectes, llisos i amb una superfície uniforme.

En molts dels projectes que vulguis dur a terme, ja siguin per a construcció o bricolatge, et caldran les eines necessàries per a realitzar-los, i, un dels elements indispensables com hem explicat anteriorment, és l'espàtula. Per tant, si estàs buscant acabats perfectes, t'encantaran les nostres espàtules de pintor.

Avantatges d'utilitzar una espàtula de pintor

Utilitzar una espàtula de pintor per dur a terme els teus treballs de reparació, construcció i en general, de bricolatge, serà tot un encert, ja que t'ofereixen un gran ventall d'avantatges, entre les quals destaquem les següents:
Proporcionen traços suaus de forma senzilla.

  • No requereix l'ús de dissolvents, ja que es netegen fàcilment amb aigua.
  • És molt fàcil d'utilitzar.
  • En utilitzar-la per barrejar colors a la paleta, redueix el desgast de l'ús dels pinzells.
  • És de gran ajuda per dur a terme empastaments i aplicar capes gruixudes.
  • Aconsegueixen crear efectes de textura, potenciant un estil decoratiu diferencial.
  • Es poden utilitzar juntament amb pinzells per aconseguir l'acabat desitjat.
  • És de gran ajuda per corregir errors en la pintura, ja que retira la pintura sense problema.
  • Es poden fer ús de les espàtules tant amb pintures acríliques com amb olis.

 

Tipus d'espàtules disponibles a Fesmés:

Espàtules de pintar: són adequades per a allisar, aplicar, rascar o netejar diferents materials en multitud de superfícies. La mida de l'espàtula variarà la capacitat i el tipus d'acció que vulguis dur a terme. Disposem d'espàtules de pintor d'acer i acer inoxidable.

Espàtules llises per encolar: ideals per a encolar rajoles, adhesius de recobriment, adhesius d'escuma de poliestirè, etc.

Espàtules dentades per encolar i de construcció: reparteixen la cua d'una forma molt més homogènia i són ideals per a l'aplicació de tot tipus de cues, ciments, morters i massilles.

Espàtules anivelladores: per avançar de forma ràpida en treballs amb grans superfícies. Gràcies a la seva amplitud del full, s'utilitzen per a l'acabat en les juntes de plaques de guix laminat i per encintar.

Espàtules de carrosser: per renovacions extenses en grans superfícies, farcits, eliminar esquerdes i per utilitzar al taller per a l'aplicació de massilla en les reparacions de les carrosseries.

Espàtules japoneses: de gran resistència als productes químics, aquest format facilita tot tipus de treballs amb massilles i olis gràcies a la seva gran flexibilitat.

Espàtules de silicona: com el seu nom indica, és ideal per treballar tot tipus de silicones, entre altres productes. Ens ajuden a realitzar allisats de forma ràpida i neta en juntes siliconades.