Comprar olles de cuina

Les olles de cuina són estris imprescindibles que tota cuina ha de tenir. Descobreix la nostra àmplia varietat d'olles, cassons i cassoles antiadherents per a tot tipus de plaques, incloses les d'inducció. Entra a Fesmés i aprofita't de la millor relació qualitat-preu en multitud de models, mides i materials. Afanya't i no et quedis sense!

Com escollir una bona olla de cuina

Les olles de cuina antiadherents tenen unes característiques especials, ja que estan recobertes amb una capa de Tefló, que permet cuinar-hi sense tenir la preocupació que se't enganxi el menjar i se't faci malbé el plat que estàs preparant. A l'estar fabricades en alumini forjat, són més lleugeres que les altres, permetent un maneig molt més còmode i senzill. No obstant això, necessiten d'una bona cura i manteniment, ja que, al tenir una capa antiadherent, aquesta mateixa es pot veure danyada si no es té cura. D'aquesta manera, és recomanable evitar estris de metall o ganivets que puguin danyar el Tefló i utilitzar estris de cuina de silicona, fusta o bambú.

Els materials amb què es fabriquen les olles, els cassons i cassoles, marquen la forma de cuinar els aliments i per aquest motiu, abans d'escollir un model d'olla, has de saber l'ús que li donaràs.

Per una banda, les olles d'acer inoxidable són d'alta resistència al ratllat, distribueixen de forma progressiva la calor i et permeten cuinar de manera més ràpida.

Per altra banda, els cassons i cassoles d'alumini i ferro fos es solen utilitzar per saltar i sofregir, són de llarga durada, resistents al ratllat i es poden rentar al rentavaixelles, però es recomanen rentar a mà. No obstant, si vols cuinar plats saludables, una de les millors opcions serà escollir una planxa de cuinapaella antiadherent  on cuinaràs els teus plats amb la versió més healthy.