Rivets portes i finestres

Selecció de rivets aïllants per la protecció del fred i estalvi en calefacció, disponibles en diferents colors. Juntes sota porta i portes de garatge aïllants.

Filtrar per:

Tipus de rivet
Material
Color
Folgança (mm)
Filtre

Què és un rivet sota porta?

Un rivet sota porta és una tira de material aïllant que es col·loca en els baixos de les portes amb la finalitat d'aïllar l'habitatge de les possibles inclemències meteorologies i, per tant, impedeix que entrin corrents tant d'aire, com de pols.

Els rivets es consideren uns accessoris molt versàtils, ja que a més d'actuar com a productes aïllants, també permeten estalviar energia i consum, en evitar que s'escapi la calefacció o l'aire condicionat per sota de les portes. Una opció estupenda a tenir en compte, oi? Fes un cop d'ull als nostres rivets sota porta!

Per a què serveix un rivet?

A diferència del rivet baix porta, que únicament serveix per posar sota de les portes, el rivet es pot col·locar tant en portes com en finestres i, per tant, l'efecte i els beneficis són més grans.
Els rivets, com ja hem comentat, actuen com aïllants, amb l'única funció de protegir l'habitatge dels factors externs, aportant benestar a la llar i un estalvi energètic considerable.

Avantatges del rivet porta i finestra

Els rivets per a portes i finestres aporten una gran varietat de beneficis i avantatges, entre els quals podem destacar els que més rellevància tenen:

  • Aporten protecció del fred i calor de forma molt senzilla.
  • Són econòmics i fàcils d'instal·lar.
  • Permeten un estalvi de consum energètic considerable, en protegir i aïllar l'habitatge dels agents externs.
  • Es poden col·locar tant en portes com en finestres de diferents tipus, ja siguin fixes o corredisses.
  • Disponibles en diferents materials.

 

Quin tipus de rivets per a portes i finestres trobaràs a FESMÉS?

En aquesta secció trobaràs una gran varietat de rivets en diferents materials, colors i folgances. Si ens centrem en el tipus de rivet, diferenciem els següents:

  1. Rivet sota porta, són rivets que serveixen exclusivament per col·locar a les portes i actuar com aïllants, evitant que entri i surti el fred o calor de la llar.
  2. Rivet garatge, són ideals per col·locar al garatge de casa teva, ja que es caracteritzen per ser burletes amb molt amortiment i resistents als cops i a la humitat.
  3. Rivet portes i finestres, són els rivets més versàtils, ja que els pots col·locar tant en portes com en finestres fixes i corredisses, aporten els mateixos beneficis i funcions que els altres rivets.