Catifes bambú

Decora la teva llar amb elegància i naturalitat amb les nostres catifes bambú! Entra a Fesmés i descobreix la millor varietat de catifes bambú en dissenys i mesures diferents perquè trobis la que més t'agradi. Corre que volen!

Filtrar per:

Filtre

T'agradaria donar un toc natural, elegant i rústic a la teva llar? A Fesmés posem a la teva disposició les millors catifes bambú en una gran varietat de dissenys perquè trobis la que s'adapti a cada estada del teu habitatge i mantenir així la mateixa línia decorativa.

Escollir catifes bambú per decorar la llar és una de les millors opcions, ja que es tracta d'un tipus de catifes molt versàtils i a temporals, perquè les pots col·locar tant a l'estiu com a l'hivern, ja que aïllen el fred de terra i alhora, no aporten calor com un altre tipus de catifes com poden ser les que estan compostes de pèl, que transmeten una major sensació de calor i es limiten a ser utilitzades exclusivament a l'hivern.

Les catifes bambú les podràs situar a qualsevol estada de la llar, ja sigui a l'interior o a l'exterior i combinar-les amb catifes de jute. Si decideixes col·locar-les a la zona de jardí, hauràs de situar-les sota d'algun sostre, ja que, en estar compostes per elements naturals, poden estar exposades a raigs UV, però no toleren molt bé l'aigua, de manera que es recomana mantenir-les sota porxos o terrasses cobertes.

Com es netegen les catifes de bambú?

En estar compostes per fusta de bambú, tenen gran resistència i es poden netejar de manera fàcil i pràctica, ja que únicament es necessita un drap humit amb sabó i se n’aniran les taques de manera instantània. També pots passar el pal de fregar, aspiradora, escombra o directament sacsejar a l'exterior per desfer-te de la pols.

Quins avantatges tenen les catifes de bambú?

Les catifes de bambú presenten molts avantatges, ja que a més de decorar la llar, aportar calidesa i transformar estades fredes en acollidores, són antibacterianes i biodegradables, compostes per fibres ecològiques que transmeten naturalitat i confort.

En aquesta secció trobaràs diferents tipus de catifes de bambú, en colors diferents perquè les combinis amb les altres catifes de menjador i aconsegueixis la decoració desitjada per a cada estada.