Calaixeres per a interior d'armari per emmagatzemar roba de menor grandària com els mitjons, mitges, roba interior, mocadors, etc. T'oferim un ampli catàleg de calaixeres muntades que s'adaptaran al teu armari gràcies a la gran varietat de mesures, acabats i materials com la fusta natural o la melamina. Les calaixeres de fusta també poden utilitzar-se per a altres aplicacions gràcies al seu gran atractiu visual, les formes dels seus frontals i la seva gran modularitat. Utilitza-les per emmagatzemar, com a cosidor, arts, oficina, etc. També pots col·locar-les en altres espais de la llar personalitzant-les al teu gust per obtenir una peça decorativa a joc amb la resta de mobles, pots aplicar un vernís per a mobles, un esmalt acrílic, un esmalt sintètic o un tint per a fusta, entre altres.

¿Per què comprar una calaixera per armari?

En moltes ocasions, disposem d'espai d'emmagatzematge suficient en els nostres armaris, i tot i així, les nostres peces de roba estan desorganitzades i ens costa trobar la nostra samarreta preferida o aquells pantalons que ens queden tant bé. En aquests casos, tenim un problema d'organització, i una de les millors solucions és afegir una calaixera per armari.

Les calaixeres per a armaris són molt útils per emmagatzemar samarretes, roba interior, pijames i altres tipus de peces que no volem tenir penjades a l'armari. A més d'aquest plus a l'organització interna dels nostres armaris, una calaixera també et permetrà comptar amb un moble d'emmagatzematge auxiliar en qualsevol moment.

Consells per escollir una calaixera d'armari

Abans de comprar un calaixera per al teu armari, revisa els següents consells per escollir el model ideal:

 • Decideix què vols guardar: en funció del tipus i la quantitat de peces que necessitis emmagatzemar a la calaixera, hauràs optar per un model o un altre.
 • Número de calaixos: relacionat amb el punt anterior, el nombre de calaixos marcarà l'espai d'emmagatzematge disponible a la calaixera.
 • Espai dins del teu armari: abans d'escollir una calaixera, mesura bé l'espai disponible dins de l'armari.
 • Estil i material: idealment escolliràs un model d'acord amb l'estil i materials del teu armari actual.

Tipus de calaixeres per a armari

Existeixen diversos tipus de calaixeres que pots utilitzar per a organitzar i maximitzar l'espai en un armari:

 • Calaixeres independents: unitats d'emmagatzematge amb calaixos que es poden col·locar dins de l'armari o en qualsevol lloc de l'habitació, resulten ideals si necessitem una solució portàtil o si l'armari no té calaixos incorporats.
 • Calaixeres encastades: estan dissenyades per a encaixar dins de l'armari i s'instal·len com una part integral d'aquest. Són perfectes per a maximitzar l'espai d'emmagatzematge i mantenir un aspecte ordenat i organitzat.
 • Calaixeres lliscants: també conegudes com a calaixeres extraïbles, s'instal·len en rieles o guies que permeten que els calaixos es llisquin cap a fora per a facilitar l'accés al contingut. Són ideals per a armaris profunds o prestatges alts.
 • Calaixeres apilables: es poden apilar una damunt de l'altra per a aprofitar al màxim l'espai vertical en l'armari. Són útils per a organitzar peces petites o accessoris.
 • Calaixeres amb separadors ajustables: algunes calaixeres venen amb separadors que es poden moure i ajustar segons les teves necessitats.
 • Calaixeres amb pany: si desitges mantenir les teves pertinences segures en l'armari, pots optar per calaixeres amb pany.
 • Calaixeres de vímet o tela: ideals per a armaris amb prestatges oberts ja que agreguen un toc decoratiu. Solen ser lleugeres i estan fetes de materials com el vímet o la tela.

FAQs

Quins tipus de calaixeres per a armaris puc trobar?

A FESMÉS comptem amb calaixeres per a armaris de tres, quatre i cinc calaixos en tons blancs i fusta. Amb un aspecte clàssic i un disseny resistent i robust, les calaixeres de FESMÉS permeten organitzar els teus complements dins i fora de l'armari, sent una excel·lent solució per a mantenir l'espai net, accessible i organitzat.

Per a què puc utilitzar una calaixera per a armari?

Una calaixera per a armari és un moble amb diversos calaixos que pot utilitzar-se per millorar l'organització i emmagatzematge dins d'un armari. Alguns dels possibles usos contemplen l'organització de roba (mitjons, samarretes, bufandes…), l’emmagatzematge de roba de temporada, disposició d'accessoris, complements o articles personals i separació d'altres tipus de roba, com a pijames o roba esportiva.