Calaixeres per a interior d'armari per emmagatzemar roba de menor grandària com els mitjons, calçotets, mitges, calces, mocadors, etc.. T'oferim un ampli assortiment de calaixeres muntades que s'adaptaran al teu armari gràcies a la gran varietat de mesures, acabats i materials com la fusta natural o la melamina. Les calaixeres de fusta també poden utilitzar-se per a altres aplicacions gràcies al seu gran atractiu visual, les formes dels seus frontals i la seva gran modularitat. Utilitza-les per emmagatzemar, com a cosidor, arts, oficina, etc. També pots col·locar-les en altres espais de la llar personalitzant-les al teu gust per obtenir una peça decorativa a joc amb la resta de mobles, pots aplicar un vernís per a mobles, un esmalt acrílic, un esmalt sintètic, un tint per a fusta, etc.

 

¿Per què comprar una calaixera per armari?

En moltes ocasions, disposem d'espai d'emmagatzematge suficient en els nostres armaris. I tot i així, les nostres peces de roba estan desorganitzades i ens costa trobar la nostra samarreta preferida o aquells pantalons que també ens queden. En aquests casos, tenim un problema d'organització. I una de les millors solucions és afegir una calaixera per armari.

Les calaixeres per a armaris són molt útils per emmagatzemar samarretes, roba interior, pijames i altres tipus de peces que no volem tenir penjades a l'armari.

A més d'aquest plus a l'organització interna dels nostres armaris, una calaixera també et permetrà comptar amb un moble d'emmagatzematge auxiliar en qualsevol moment.

 

Consells per escollir una calaixera per armari

Abans de comprar un calaixera per al teu armari, revisa els següents consells per escollir el model ideal:

  • Decideix què vols guardar: en funció del tipus i la quantitat de peces que necessitis emmagatzemar a la calaixera, hauràs optar per un model o un altre.
  • Nombre de calaixos: relacionat amb el punt anterior, el nombre de calaixos marcarà l'espai d'emmagatzematge disponible a la calaixera.
  • Espai dins del teu armari: abans d'escollir una calaixera, mesura bé l'espai disponible dins de l'armari.
  • Estil i material: idealment escolliràs un model d'acord amb l'estil i materials del teu armari actual.