Estors plegables

Ampli catàleg d'estors plegables en diferents mesures per finestres de menjadors, dormitoris i cuines. Troba a Fesmés l'estor plegable perfecte per a la teva llar!

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Estàs buscant un estor modern, que ressalti a la decoració de la teva llar? Si és així, tenim l’estor que necessites! Entra a Fesmés i descobreix els millors estors plegables a preus increïbles.

Els estors plegables són cortines que es recullen mitjançant plecs de la roba. Aquests plecs es van sobreposant un a sobre de l'altre i poden ser plecs regulars o irregulars, segons el model d’estor, ja que realitzen el moviment d'obertura o recollida gràcies als cordons que passen per les anelles, situades als  extrems de les varetes horitzontals , i que transcorren per tot l'ample de l'estor en cada plec. Els estors que realitzen el plec de forma irregular no inclouen les varetes, simplement aprofiten la tensió realitzada pels cordons per oferir aquesta imatge visual irregular.

Quins models d'estores plegables oferim?

Els estors plegables de la col·lecció Charme es caracteritzen per ser estors plegables tèxtils (cortinetes) sense varetes de plec irregular que els confereix elegància i molta classe a les finestres. A més, gràcies al seu teixit de gran lleugeresa, realitzen un joc de brillantors i transparències similars als que realitza un estor translúcid, alguns d'aspecte metal·litzat amb un punt decoratiu que pot arribar a encaixar-nos també en estils més moderns. La col·lecció Charme, anomenats també comunament estors Paqueto, estan fabricats com els estors de dia i nit, en polièster 100% i ens ofereixen privacitat reduïda de dia i de nit, alta visibilitat exterior, contrapès ocult, accionament mitjançant cordó amb sistema d’auto bloqueig i suports de plàstic ocults.

Els estors plegables de la col·lecció City es caracteritzen per ser estors plegables tèxtils amb varetes de plecs regulars per posar en qualsevol tipus d'estades d'estil clàssic. L’estor plegable City és ideal per a realitzar les funcions habituals d'un estor, però passant completament inadvertit, com si es tractés d'un estor enrotllable translúcid, donant protagonisme a altres peces o objectes de la decoració de la casa. La col·lecció City està fabricada en un 65% de polièster i un 35% de cotó, oferint una privacitat moderada durant el dia i reduïda durant la nit, visibilitat exterior mitjana, contrapès ocult, cordó amb sistema d’auto bloqueig i suports de plàstic ocults.

Com s'instal·len els estors plegables?

Els estors plegables són molt fàcils d'instal·lar, ja que venen premuntats, simplement fixem els suports del raïl al sostre o a la paret fins a escoltar el clic de fixació en ajuntar el rail als suports.

Com es netegen els estors plegables?

Aquest tipus de teixits es poden aspirar o raspallar de manera suau. Per a una neteja més profunda, treure les varetes (si les porta) i els cordons per a posteriorment rentar a la rentadora amb aigua freda.

Avantatges de comprar un estor plegable

Quins avantatges té un estor plegable versus una cortina tradicional? És la millor solució per decorar la teva llar? Realment, comprar un estor plegable és l'opció més encertada per decorar l'estada de casa teva ja que aporta elegància i modernitat, però alhora calidesa i estil.

  • Ampli catàleg de teixits d'estors plegables
  • Ocupen poc espai
  • Fàcils de rentar i fàcil manteniment
  • Aporta estil i calidesa a la llar