Trepants a bateria

A la recerca d'un trepant sense cables? Posem al teu abast un catàleg de trepants a bateria que s'adapti als teus projectes de bricolatge.

Filtrar per:

Marca
Tensió (V)
Inclou bateria
Tipus portabroques màx. (Ø mm)
Filtre

Comprar trepants a batería

El trepant és una eina de bricolatge bàsica que tota persona disposa a casa seva. Hi ha una gran varietat de models de trepants i és molt important coneixe’ls per saber quin és el millor trepant a bateria que s'ha de comprar.

Vols fer forats a la paret o en alguna superfície? O pel contrari, ¿prefereixes un trepant simplement que tingui l'opció de cargolar i descargolar? Si el que vols és una mica de totes dues, llavors, estàs a la pàgina adequada. 

Per què comprar un trepant a bateria?

Un trepant a bateria compta amb un gran avantatge enfront del trepant elèctric: es pot utilitzar sempre que es vulgui sense la necessitat de tenir corrent.

La gràcia de comprar un trepant a bateria és que compta amb una doble funció: trepar i cargolar. A més, com és de bateria, t'ajudarà a no forçar amb la mà gràcies a la potència, però cal tenir en present que no totes tenen la mateixa potència: hi han des de trepants de 10,8V que només necessiten cargolar, fins a 14,4V o 18V on només cal realitzar treballs de bricolatge més pesat, com perforar materials molt resistents. 

Avantatges de comprar un trepant a batería

Podríem fer una llista llarga, però ens concentrarem en aquestes 3 avantatges principals:

  • Treballar des de qualsevol lloc sense preocupar-te de l'existència de corrent.
  • Ergonòmic: gràcies al seu disseny ergonòmic, ajuda a treballar de manera còmoda, fàcil i segur.
  • Gràcies a la potència, permet perforar i cargolar materials i superfícies sense forçar amb la mà.

 

Els trepants a bateria més comuns de mercat

Hi ha moltes marques de trepants a bateria, però no totes tenen la mateixa potència, disseny ergonòmic ... és per això, que cal tenir en compte les funcionalitats del trepant a bateria a comprar. Tanmateix, comentar que les marques més conegudes de mercat són Makita o Bosch, però també hi ha altres de gran qualitat: power plus, Hyundai o Black Decker.

Si estàs buscant comprar trepant a bateria, a Fesmés disposem de les millors eines a el millor preu.