Imants per portes i tancaments

Estàs buscant imants per a portes que et permetin una subjecció i tancament segur de les diferents portes de l'habitatge? A FESMÉS trobaràs els millors imants per a portes en diferents models, colors i dissenys. No t'ho perdis!

Filtrar per:

Tipus de producte
Color
Filtre

Comprar imants per a portes

Posem a la teva disposició els millors imants per a portes en models, acabats i mesures més utilitzades en qualsevol armari de la llar, amb diferents forces de tracció perquè s'adaptin a totes les teves necessitats. Poden muntar-se en una gran varietat de mobles, així com en mobles de la llar i de cuina, calaixos, portes d'armari, etc.

Aplicacions dels tancaments d'imant o tancaments magnètics

Els tancaments d'imant o tancaments magnètics tenen una gran varietat d'aplicacions, ja que els podem col·locar en portes de mobles de cuina i de la llar, portes d'armari, calaixos, accessoris o peces de subjecció, automoció, etc.

Per a què serveix un imant per a porta o un tancament magnètic?

Els tancaments d'imant o tancaments magnètics per a portes s'utilitzen per a la subjecció i el tancament de forma segura de les diferents models de portes que tinguem a la llar, aplicables a tota mena de mobles i armaris amb portes practicables. Gràcies a la seva discreció i de la seva facilitat de muntatge, no necessitaràs un professional per muntar-los en qualsevol porta, evitant tancaments que quedin a la vista, com a molt et caldrà un tornavís per cargolar-lo al moble.

Quins tipus d'imants per a portes i tancament imant trobaràs?

En aquesta secció trobaràs 2 models d'imants per a portes, que s'utilitzen en la majoria de casos i 3 tipus de tancament:

  • Imants per sobreposar, sense necessitat de mecanització i per cargolar al moble.
  • Imants per embotir, es col·loquen en els mobles segons les mesures ofertes pel fabricant, queden completament enrasats i només queda visible la part imantada.
  • Tancament automàtic porta: aquest tipus de tancament funciona exercint pressió sobre la porta o calaix, permetent que sempre estan completament tancats. Els tancaments automàtics es poden utilitzar en tota mena de mobles, des de mobles de cuina, mobles de saló i menjador, armaris dormitori, etc.
  • Tancament golpet o lira: tancament format per peces metàl·liques que es col·loquen al full de la porta i en el marc, un cop es tanca la porta, la peça de la porta (mecanisme amb dos rodets) es fixa en la peça triangular del marc i queda completament tancada a pressió i fixada.
  • Sistema push to open portes: sistema que permet que els calaixos i les portes no necessitin tiradors. Simplement aplicant pressió a la porta on es troba el sistema Push, activa l'obertura de la porta.


Coneix els tancaments magnètics del nostre catàleg de productes de ferreteria i aconsegueix ,els millors tancaments versàtils i moderns per a les portes de la teva casa.