Lasur fusta exterior

Lasurs i protectors per a fustes exteriors europees i exòtiques. Troba lasurs i protectors a l'aigua o amb poliuretà en gran infinitat de colors, acabats i formats. Entra i troba el lasur o protector que millor s'adapti a les teves fustes!

Filtrar per:

Tipus de producte
Color
més... menys
Acabat
Filtre

Què és un lasur fusta exterior?

Els lasurs per a fusta exterior, a diferència dels vernissos exteriors, no formen una pel·lícula sobre la superfície de fusta, sinó que impregnen i pinten la fusta, permetent veure el vetat original d'aquesta. A més, deixen que la fusta respiri i mantingui el mateix grau d'humitat, aportant la protecció necessària i aconseguint així un acabat de porus obert.

Compra online lasur per a fusta

A tots ens agrada mantenir el mobiliari del nostre habitatge en perfectes condicions, ja sigui el de l'interior de la llar o el que està exposat a la intempèrie, decorant la zona del jardí o la terrassa. No obstant això, cal tenir en compte com aplicar lasur a l'aigua que en funció del lloc on tinguem ubicades les superfícies de fusta, hauran de tenir un manteniment o un altre.

De manera que, si tens superfícies de fusta a l'exterior de la llar i vols cuidar el seu aspecte i mantenir-les en perfecte estat, et caldrà comptar amb un lasur per a fusta exterior, perquè t'aportarà protecció i bellesa als teus mobles exteriors de fusta, ja siguin casetes de fusta, mobles de jardí, finestres, portes, etc.

Quin tipus de lasurs fusta t'oferim a FESMÉS?

En aquesta secció trobaràs els següents tipus de lasurs:

  1. Lasur a l'aigua, ideal per aplicar en fustes exteriors que en estar a la intempèrie, corren el risc d'esquerdar-se. Aquest tipus de lasur es dissol en aigua, per tant, és una opció estupenda, ja que no contamina ni produeix males olors.
  2. Lasur protector sintètic, a diferència del lasur a l'aigua, aquest sí que conté dissolvents i desprenen olors més fortes. No obstant això, ofereix protecció, tractant de conservar la fusta en perfecte estat, impedint que la pluja o la humitat penetrin a l'interior.

 

Característiques de lasur protector

Algunes de les característiques i propietats a destacar del lasur per a fustes exteriors són les següents:

  • Ofereix un acabat de porus obert, permetent que la fusta respiri de forma natural, ja que no crea cap tipus de pel·lícula que aïlli completament la fusta de l'exterior.
  • És repel·lent a l'aigua.
  • Ofereix gran elasticitat, característica molt important perquè evita que la fusta es pugui esquarterar, ja que en estar exposada a la intempèrie i als diferents canvis de temperatura, pot arribar a espatllar-se.
  • Realça i manté la naturalitat de la fusta.
  • Protegeix contra insectes i fongs.
  • Protecció raigs UV.