Cortines de bany

¿Pensant en comprar una cortina de bany? A Fesmés trobaràs la millor varietat de cortines de bany al millor preu, des de cortines de bany llises, estampades, de colors i una infinitat de models més. No t'ho pensis més i renova la imatge del teu bany!

Filtrar per:

Material
Color
Estampat
Filtre

Som conscients que un dels millors moments del dia és el d'arribar a casa després d'una llarga jornada laboral, entrar al bany i preparar una bona banyera o dutxa per acabar el dia relaxant el nostre cos, oi? Però segur que també t'ha passat, d'estar gaudint d'una agradable dutxa i de cop i volta, adonar-te que el bany s'ha omplert d'aigua perquè no tens la cortina de dutxa adequada o directament, no tens cap cortina per aïllar l'aigua durant el bany.
Si estàs buscant una cortina de bany per donar-li aquest toc decoratiu i distintiu a lloc més íntim de la llar, estàs al lloc adequat. Entra a Fesmés i descobreix els models de cortines de bany que tenim disponibles!

El bany ha de ser un lloc íntim, ben equipat, amb diferents accessoris per a bany i una decoració que sigui afí als teus gustos i que et permeti relaxar-te i gaudir dels teus moments de desconnexió. Per aquest motiu, ens hem de prendre part del nostre temps per equipar i completar el bany al nostre parer.

Ja saps com escollir la millor cortina de bany?

Cortines de bany

Les cortines de bany són un dels elements necessaris que transformaran qualsevol bany en un bany modern, ja que a més d'aïllar l'aigua i evitar esquitxades durant la dutxa, són elements decoratius que ajuden a renovar i millorar la imatge del bany i van penjades amb una barra cortina bany que permet subjectar-les de forma segura.

Cortines de bany tèxtil

Les cortines de bany tèxtil solen estar fabricades en polièster i són una de les millors opcions per decorar i complementar el bany, ja que a més de ser impermeables i evitar tota mena d'esquitxades cap a l'exterior de la dutxa o banyera, es caracteritzen per ser duradores i tenir un tacte molt suau i gustós, creant un efecte natural i elegant al teu bany. Les cortines de bany polièster són de gran resistència i es poden rentar tant a mà com a màquina.

Cortines de bany peva

Les cortines de bany peva es caracteritzen per tenir un manteniment més senzill que les altres cortines, ja que no es poden rentar a màquina, però en canvi, es poden rentar perfectament sense necessitat de despenjar-les de la barra cortina dutxa, aplicant el producte de neteja corresponent. A més, són cortines 100% impermeables i garanteixen que no hi hagi cap salpicó o basal al terra.

Cortines de bany vinil (PVC)

Les cortines de bany vinil (PVC) són una gran opció, ja que a més de ser econòmiques, es caracteritzen per la seva gran impermeabilitat i per estar formades amb materials termoplàstics de gran resistència contra la humitat, evitant així l'aparició de la floridura. No obstant això, el tacte d'aquest tipus de cortines no és tan natural com les de tela i s'han de rentar a mà per a evitar danyar-les.

Sigui quin sigui el material desitjat per a la teva cortina de bany, podràs triar entre una gran varietat de cortines de bany estampades, cortines de bany llises i cortines de bany de colors,  i combinar-la amb una estoreta bany que et permetrà gaudir del bany a la seva plena essència.