Interruptors de pas

Connecta i desconnecta el pas del corrent elèctric de forma senzilla amb els nostres interruptors de pas i de peu! A FESMÉS trobaràs la millor varietat d'interruptors de peu en diferents colors i dissenys. Troba l'ideal per a tu!

Filtrar per:

Filtre

Què és un interruptor de pas i de peu?

Els interruptors de pas i de peu són interruptors que s'utilitzen per connectar i desconnectar manualment el pas del corrent elèctric. En funció del model d'interruptor que s'esculli, es podrà tallar el pas del corrent elèctric amb la mà o amb el peu.

Característiques dels interruptors de pas

Els interruptors de pas s'instal·len al mig del cable elèctric, de manera que es talla el cable elèctric i es col·loca l'interruptor al mig, connectant els fils en els dos extrems de l'interruptor.

És un tipus d'interruptor que facilita el control el pas de l'electricitat, ja que es pot donar pas o tallar l'electricitat de forma còmoda i molt senzilla.

Avantatges dels interruptors de peu

Els interruptors de peu són un tipus d'interruptor que aporta un gran ventall d'avantatges, entre les quals cal destacar la més significativa i rellevant, que és la gran comoditat i facilitat d'ús, ja que es pot connectar o desconnectar el pas del corrent elèctric amb el peu, i, per tant, podràs encendre la llum de forma senzilla i amb les mans ocupades, ja que únicament hauràs de pressionar l'interruptor amb el peu.

En definitiva, per garantir la seguretat en les instal·lacions elèctriques i millorar en comoditat, no et pots quedar sense els nostres interruptors de pas i de peu!