Pintura exterior

Gaudeix al màxim de l'exterior de casa teva! Troba a FESMÉS la millor pintura per a exteriors, perfecta per aprofitar el jardí, la barbacoa, la piscina i totes les zones exteriors.

Filtrar per:

Filtre

Compra la pintura exterior ideal a FESMÉS

Normalment, ens acostumem a cuidar molt l'interior de l'habitatge, però de vegades, se'ns oblida la importància que té tenir cura de l'exterior de l'habitatge, i ja no únicament per causar bona impressió a ulls dels altres, sinó perquè el fet de tenir l'exterior de la llar ben cuidat, incentiva a passar més temps gaudint de la terrassa i el jardí, evitant caure en la rutina d'estar tot el dia dins de casa. De manera que, si vols aprofitar més les zones exteriors de l'habitatge, et fascinaran les nostres pintures per a exteriors.

A FESMÉS t'oferim tot tipus de pintures d'exterior, perquè puguis millorar l'aspecte de l'exterior del teu habitatge i gaudir dels espais a l'aire lliure. A més, amortitzaràs molt més tots els espais de la llar.

Per què comprar pintures exteriors?

A tots ens agrada tenir un habitatge arreglat i decent, tant per gaudir-lo nosaltres mateixos com per compartir-lo amb els altres. Però, solem cometre l'error de preocupar-nos massa per la imatge que transmet casa nostra, sense ser conscients que la primera impressió que els usuaris tenen de la nostra llar, és des del primer moment que obren la porta i posen un peu a l'entrada de casa. Per tant, no ens hem de preocupar únicament de l'interior de l'habitatge, sinó que també importen tots els espais que formen part de l'exterior de la llar.

De manera que, en comprar pintures exteriors, renovaràs del tot la imatge del teu habitatge, impressionant a qualsevol persona que entri a casa teva.

Tipus de pintura per a exteriors

En aquesta secció trobaràs diferents tipus de pintura per a exteriors que s'adapten a les diferents necessitats de cada persona. Si ens centrem el tipus de pintura, podem diferenciar:

  • Pintura impermeabilitzant, ideal per col·locar en terrasses i evitar que apareguin humitats i goteres, ja que les zones que estan a l'exterior, s'enfronten a les adversitats climatològiques, ja sigui per suportar temperatures molt elevades o, tot el contrari, per haver d'aguantar pluja, gel o calamarsa.
  • Pintura per a terres, ideals per ressaltar i protegir els sòls que estan exposats a la intempèrie i solen patir un trànsit elevat, en ésser trepitjats diàriament. Aquest tipus de pintura és especial per resistir els diferents impactes i canvis de temperatura.
  • Pintura per a piscines, perfectes per mantenir la piscina en bon estat, ja que són pintures de gran adherència i resistència, indicades per a l'embelliment i protecció de piscines.
  • Pintura per a pedra i totxos,  ideal per  aplicar sobre superfícies de totxo, maó i pedra natural, tant en interior com en exterior.

 

Quina pintura exterior comprar?

Abans de decidir quines pintures exteriors comprar, hauràs de tenir molt clara la zona que vols pintar, perquè com ja hem vist anteriorment, no és el mateix triar una pintura per a piscines que una pintura per al balcó o terrassa de casa teva. De manera que, caldrà que tinguis clar el lloc exterior que vols pintar i escollir la pintura corresponent per relluir tots i cadascun dels espais exteriors de la llar.

 

Com aplicar pintura per a la terrassa exterior?

  • Barrejar per a homogeneïtzar perfectament el contingut de la pintura per a pati exterior
  • Neteja de la superfície sobre la qual s'aplicarà el producto.si el producte presenta algun desperfecte, s'han d'eliminar completament abans de pintar.
  • Estendre sobre la superfície amb brotxa o corró.
  • En alguns casos, si el fabricant el recomana en el producte, es poden aplicar també amb pistola.