Protecció garatge

Aparca i treu el teu vehicle del garatge sense preocupacions amb els nostres protectors de garatge! A Fesmés trobaràs para-xocs i miralls convexos que et permetran aparcar i sortir del garatge amb tranquil·litat. Te'ls perdràs?

Filtrar per:

Filtre

Què és un protector columna garatge?

Un protector columna garatge és un element que s'utilitza per protegir el vehicle i no danyar-lo quan estem aparcant, ja que està fabricat en escuma de polietilè que amorteix qualsevol possible cop, aportant protecció al vehicle.

Els protectors de columna per a garatge són de vital importància i no només per oferir protecció al vehicle, sinó per transmetre tranquil·litat al conductor que està intentant aparcar, sense la pressió o la por a danyar el seu propi vehicle.

Quines característiques ofereix un protector paret garatge?

Un protector de paret per a garatges compta amb unes característiques determinades que el converteixen en un producte essencial per a tota aquella persona que compti amb garatge a l'habitatge. Entre les diferents característiques, destaquem les següents:

  • Estan fabricats d'escuma duradora que aporta protecció al vehicle, evitant possibles ratllades o rascades.
  • Compten amb colors cridaners i brillants, perquè els puguis veure a distància i siguis conscient que estan senyalitzant un possible perill, el d'una columna o paret.
  • Són prou gruixuts per a protegir les portes del vehicle i absorbir els impactes.
  • S'instal·len de manera ràpida i senzilla, ja que són autoadhesius, i per tant, no requereixen una instal·lació complicada.

 

Què és un mirall convex?

Un mirall convex és un mirall que té una forma corba i se solen col·locar en encreuaments perillosos, sortides de pàrquing amb poca visibilitat, angles morts, i altres carrers que dificultin al conductor la visibilitat dels altres vehicles. Aquest tipus de mirall està fabricat en metacrilat, un material molt resistent tant als cops com a les inclemències meteorològiques, amb la finalitat d'oferir una visió excel·lent i àmplia a tots els conductors.

Compra els millors miralls de seguretat a FESMÉS!

Qualsevol garatge, a més de necessitar protectors de columnes i de paret per evitar que el vehicle corri riscos de patir danys, també és fonamental comptar amb un mirall de seguretat que et permeti sortir del garatge o pàrquing de forma segura i amb la màxima visibilitat possible.

En aquesta secció trobaràs miralls de seguretat convexos perquè els col·loquis a la sortida del teu garatge, aconseguint així que tinguis una imatge amb un ampli camp visual i puguis sortir de l'aparcament amb total seguretat.