Cortines

Fes clic i accedeix ara a la nostra botiga online de cortines per a la llar. Acumula descomptes del 3% a cada compra i aprofita les nostres promocions.

Filtrar per:

Col·lecció
Color
Acabat
Estampat
Material
Nivell opacitat
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Les cortines, a més d'aportar privacitat, transformen completament l'estil decoratiu del lloc on estan situades, ja que vesteixen qualsevol estada, ja sigui habitacions o menjadors i transmeten l'estil decoratiu desitjat. Per aquest motiu, a Fesmés t'oferim una àmplia varietat de cortines, en diferents colors, textures i estampats al millor preu, perquè trobis la que més t'agradi i et decantis per un estil decoratiu o un altre.

Quin tipus de cortines tenim disponibles?

Si vols que les cortines ressaltin per sobre dels altres mobles de menjador, les cortines menjador amb estampats seran una molt bona elecció, ja que es caracteritzen per estar fabricades en diferents dissenys, així com diferents formes geomètriques, flors i altres estampats que aportaran aquest toc elegant que estàs buscant. A més, les podràs penjar amb una barra cortina fusta i combinar amb coixins sofà i dissenyar el teu propi estil decoratiu.

Si no t'atreveixes amb dissenys molt cridaners i prefereixes mantenir una línia decorativa homogènia, les cortines menjador llises seran tot un encert, ja que les tenim disponibles en diferents colors i materials, així com cortines de vellut que donaran un toc clàssic al teu menjador.

Les cortines menjador llises tenen un gran ventall de possibilitats en el moment de combinar-les amb els altres elements decoratius de la llar, ja que, al no presentar cap disseny cridaner, el menjador no es veurà sobrecarregat. D'aquesta manera, les podràs combinar amb cortinetes finestra amb la finalitat de combinar estils en una mateixa estada i aconseguir més llum natural.

Independentment de l'estil que prefereixis, comptar amb cortines a l'habitatge serà sempre un encert. Entra i troba la teva!

Quins preus tenen les cortines de FesMés?

A FesMés posem a la teva disposició diferents models de cortines per a la llar. En aquest sentit, sempre fixem preus competitius perquè puguis accedir a articles de decoració per a la llar de la màxima qualitat i al millor preu. Els preus de les nostres cortines parteixen des dels 18,95€, de manera que podràs decorar la teva habitació, despatx o menjador al millor preu.

Materials de confecció de les nostres cortines

A l'hora d'escollir una cortina, pot ser rellevant conèixer el material de confecció, així com les característiques, per prendre una decisió. Per aquest motiu, a continuació us informem dels dos principals materials dels quals estan confeccionades les nostres cortines:

- Cortines de cotó: El cotó és un material que absorbeix la humitat i expulsa la calor corporal. No genera electricitat estàtica, és aïllant i suporta altes temperatures. Gràcies a aquestes característiques, el cotó és ideal per a cortines de llars.

- Cortines de Polièster: El polièster és un material que destaca per pesar poc. Conté molt bé la humitat, s'asseca ràpid i no presenta arrugues. Compta amb una bona elasticitat i és força resistent a l'abrasió. També resisteix molt bé a les altes temperatures, als bacteris i la floridura. Sens dubte unes característiques perfectes per a la confecció de cortines

Com triar les millors cortines per a la teva llar

Escollir la decoració per a la llar no sempre és una tasca fàcil. Tot i que és un procés completament il·lusionant, el cert és que és freqüent que ens envaeixin els dubtes.

Per intentar minimitzar aquests dubtes, des de FesMés et proposem 3 passos per poder triar les millors cortines per a la teva llar:

1. Conservar la sintonia amb la resta de l'espai: Per a una decoració correcta, el més important és mantenir una mateixa sintonia entre espais. Per exemple, si disposem d'un mobiliari de tons blaus, no serà gaire bona idea instal·lar-hi una cortina de color marró. Tot i això, una de color blau, sigui quina sigui la seva tonalitat, donarà continuïtat a l'espai, creant un ambient atractiu i harmonitzat.

2. Cerca referències: Sempre és una gran idea cercar referències i exemples de decoració que siguin del teu gust. D'aquesta manera podràs agafar idees i aplicar-les al teu espai.

3. Consultar amb un especialista: Finalment, davant de qualsevol dubte, ja sigui tècnica o decorativa, és una gran opció consultar-la amb un especialista. A FesMés tenim un gran recorregut en el sector de la decoració per a la llar, de manera que ens pots fer arribar les teves consultes i estarem encantats de resoldre-les.

¿Necessites ajuda en l'elecció de les cortines ideals per a la teva llar? A Fesmés t'oferim un complet servei de cortines a mida, que inclou tant la selecció de les pròpies cortines d'acord amb les teves preferències, com la instal·lació de les mateixes a casa teva.