Perfileria

Perfileria metàl·lica d'ús tant interior com exterior, sent molt versàtil i resistent. Els perfils metàl·lics permeten muntar sostres i envans òptims.

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Què són els perfils metàl·lics?

Els perfils són barres que componen i formen les estructures dels diferents edificis i els trobem en diferents materials. En funció del material amb què estiguin fabricats, el procediment de fabricació variarà, ja sigui mitjançant un motlle, laminació, extrusió, etc.

Quin tipus de perfils metàl·lics estructurals trobaràs a FESMÉS?

En aquesta secció t'oferim la millor selecció de perfils estructurals en diferents mides, formes i materials, entre els quals destaquem els següents:

  1. Perfils d'alumini, són perfils resistents, lleugers i anticorrosius, ja que en no oxidar-se,  és una molt bona opció per a col·locar a l'exterior, així com per reforçar portes i finestres.
  2. Perfils de ferro, són perfils que tenen molta capacitat de càrrega i certa flexibilitat, i per tant, se solen utilitzar en bigues, pilars, panells prefabricats, etc.
  3. Perfils PVC, són una de les millors opcions per col·locar en portes i finestres, ja que ofereixen un aïllament tèrmic i acústic.
  4. Xapes, són materials versàtils, resistents i duradors que se solen utilitzar en la indústria manufacturera.

 

Avantatges de la perfileria metàl·lica

Els perfils metàl·lics són una solució ideal per al muntatge de sostres i envans en qualsevol superfície. Gràcies al seu disseny versàtil, els perfils metàl·lics poden adaptar-se a gairebé qualsevol espai i requisit de muntatge. A més, són extremadament durables i resistents, la qual cosa els fa idonis per a usar en entorns exigents. Els perfils metàl·lics estan disponibles en una àmplia gamma de grandàries i formes, per la qual cosa és fàcil trobar el producte adequat per a cada projecte.

La perfileria metàl·lica es pot utilitzar tant en interiors com en exteriors, per la qual cosa són molt versàtils. També es poden tallar fàcilment per a obtenir la grandària desitjada. El seu disseny és robust i versàtil, la qual cosa els fa molt fàcils de manipular i adaptar a qualsevol necessitat. A més, són molt resistents i durables, per la qual cosa podràs gaudir del teu nou sostre o envà durant molts anys.