Pintura impermeabilitzant

Mantingues el teu habitatge preparat per als canvis de temps! Troba A FESMÉS pintura impermeabilitzant i antidegoteig, ideal per cuidar i protegir les diferents superfícies de la llar.

Filtrar per:

Amplada (mm)
Filtre

Compra la millor pintura impermeabilitzant a FESMÉS

A tots ens agrada oferir una bona imatge del nostre habitatge, sentir-nos plenament a gust i feliços a casa nostra, Oi? Però com qualsevol altra cosa, cal tenir cura de cada detall i anticipar-nos a qualsevol possible problemàtica que se'ns pugui presentar.

De manera que, si ets d'aquelles persones que els agrada mantenir l'habitatge en perfectes condicions, t'encantaran les nostres pintures impermeabilitzants.

A FESMÉS posem a la teva disposició pintures impermeabilitzants i antigoteres de la millor qualitat, per oferir-te la màxima tranquil·litat i assegurar-te una bona impermeabilització tant a l'interior com a l'exterior de l'habitatge.

Per què comprar pintures impermeabilitzants i antigoteres?

La pintura impermeabilitzant i antigoteres és la millor solució per evitar l'aparició d'humitats o goteres a la llar.

Aquest tipus de pintura està disponible per a l'interior i exterior de l'habitatge, de manera que, a l'aplicar una pintura impermeabilitzant, d'una banda, aconseguiràs cobrir qualsevol taca que hagi aparegut a l'interior de les parets, provocada pels problemes d'humitat que puguin estar presents a la teva zona domiciliària i, d'altra banda, aconseguiràs oblidar-te de les goteres que puguin aparèixer per les diferents habitacions de la llar.

Tipus de pintura impermeabilitzant

Hi ha diferents tipus de pintures impermeabilitzants per protegir les parets i evitar que la humitat es filtri i aparegui a la nostra vivenda. En funció de la problemàtica i de la zona que vulguis impermeabilitzar, podem trobar:

  • Massilles impermeables, es caracteritza per ser una massilla amb fibra de vidre, amb capacitat d'oferir impermeabilització instantània. S'aconsella utilitzar per a reparacions ràpides de juntes, esquerdes, forats o fissures que provoquin humitats i goteres.
  • Pintures impermeabilitzants antigoteres, són de gran elasticitat i adherència, ideal per evitar goteres i filtracions tant en terrasses com cobertes. És una de les millors formes de prevenir la formació d'esquerdes provocades pels bruscos canvis de temperatura.
  • Cautxú acrílic amb fibres, és una de les millors solucions per oblidar-te de les goteres i humitats de forma immediata, ja que repara i impermeabilitza a l'instant. Es caracteritza per oferir una major resistència i durada, assegurant que no es deteriori la superfície amb l'ús i trànsit ocasional.
  • Recobriment antifiltracions, és un recobriment sense olor ni color, ideal per aplicar tant a l'interior com exterior de l'habitatge, ja que protegeix qualsevol tipus de fusta, parets pintades i murs d'obra vista en llocs humits, evitant l'aparició de goteres, humitats i problemes derivats, com poden ser les taques a les parets i les afectacions que poden causar aquestes humitats a nivell d'estructura.

 

Quina pintura impermeabilitzant i antidegoteig comprar?

Abans d'escollir el tipus de pintura impermeabilitzant i antidegoteig , hauràs de saber quina zona de la llar vols protegir, si estàs buscant una pintura impermeabilitzant que sigui d'ús exclusiu interior, exterior o bé, que pugui ser utilitzada per a qualsevol estada i espai de la llar.

Un cop tinguis clara la zona que vols impermeabilitzar, caldrà que escullis el tipus de pintura que sigui del teu interès, en funció si el que vols reparar és una simple esquerda o forat, o bé, pintar tota una superfície per evitar goteres o ocultar les taques provocades per les humitats.

Finalment, en funció del que estiguis buscant, podràs optar únicament per pintures acríliques incolores o bé, escollir una pintura impermeable de color, que a més d'evitar l'aparició d'humitats i altres problemes derivats causats pels diferents agents climàtics, aportarà color i modernitzarà el teu habitatge.

I si vols aportar un extra de protecció i cuidar les superfícies de la llar que siguin de fusta, et recomanem que escullis un vernís fusta amb la finalitat d'aconseguir la màxima protecció per al teu habitatge.