Estors opacs

T'agradaria tenir el control de la llum? A Fesmés trobaràs estors opacs que et permetran el control de la llum total i sense ocupar espai. Sona bé, oi? No esperis més per regular el flux lluminós de casa teva!

Filtrar per:

Color
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Et molesta la llum de l'exterior i cerques una solució fàcil, còmoda i moderna? Els estors opacs són per no deixar passar la llum de l'exterior. Són idonis per oferir foscor total gràcies al teixit. A més d'amagar la llum, també ofereix un bon aïllant de la calor.

A Fesmés t'oferim els millors estors opacs que a més de decorar casa teva, t’aportaran la intimitat que tant desitges tenir.

Els estors opacs es diferencien de la resta d'estors enrotllables barats i dels estors amb varetes per la seva opacitat total, que impedeix que no passi ni un raig de llum, sense deixar d'oferir un toc de modernitat i de color a les estances de la casa, oficines, hotels, etc. Gràcies a aquesta característica tan concreta, els estors opacs poden combinar-se amb cortines translúcides que permeten el pas de la llum durant el dia, i durant la nit es poden utilitzar estors screen enrotllables o bé, un estor nit o dia per no permetre l'entrada de la llum, sistema molt utilitzat als hotels que no tenen persianes. Els estors opacs estan fabricats en polièster 100%, ofereixen privacitat total durant el dia i la nit i no permeten la visibilitat exterior.

Com s'instal·len els estors opacs?

No presenten cap dificultat de muntatge, simplement col·locar els suports subministrats a la paret o al sostre i fixar el rail de l'estor contra els suports fins a escoltar el clic. Pel que fa a l'accionament, poden instal·lar-se a banda i banda de l'estor i inclouen els suports metàl·lics amb embellidors, contrapès ocult i cadeneta d'accionament.

Com es netegen els estors opacs?

El manteniment d'aquest tipus de teixits és mínim, simplement es recomana l'aspirat o el raspallat, i netejar amb un drap una mica humit sense utilitzar productes químics o agressius.