Caixes de plàstic

Àmplia gamma de caixes de plàstic per organitzar i ordenar tots els espais que puguis imaginar. Ordena armaris, sota llits, prestatgeries, garatges, despatxos i molt més. I ara, quina excusa tens per no deixar-ho tot ben ordenat?

Filtrar per:

Tipus de caixa
Col·lecció
Color
Capacitat (lt)
més... menys
Rodes
Tapa
Filtre

Som conscients de tenir la llar ordenada, net i impol·luta és una tasca difícil, ja que en el nostre dia a dia, duem a terme un seguit d'accions que ja impliquen el desordre immediat. A Fesmés volem ajudar-te a aconseguir que el teu habitatge estigui el màxim ordenat possible, i per aquest motiu, posem a la teva disposició una gran varietat de caixes en plàstic perquè puguis emmagatzemar i ordenar els teus objectes personals, mantenint les diferents estances de la llar ben netes i ordenades.

Quin tipus de caixes de plàstic tenim disponibles?

En aquesta secció trobaràs una gran varietat de caixes de plàstic que t'ajudaran a ordenar el caos i mantenir l'ordre en aquells llocs propensos a estar desordenats.

Si ets d'aquelles persones que obre l'armari rober i comença a buscar aquell jersei en concret o aquell pantaló que fa temps que no saps on és i t'ho vols posar, és molt probable que acabis remenant tots i cadascun dels compartiments de l'armari, deixant-lo completament desordenat. Si és així, no tens de què preocupar perquè posem a la teva disposició caixes de plàstic apilables i calaixos extraïbles que t'ajudaran a ordenar l'armari i a deixar-ho tot ben emmagatzemat, facilitant-te la tasca de buscar qualsevol peça de roba.

Les caixes sota llit i les caixes amb rodes seran la millor opció per a situar sota del dormitori, ja que et permetran estalviar espai, al mateix temps que podràs mantenir la teva roba d'altres temporades ben ordenades i localitzada.
Una altra de les opcions per les quals pots optar són les caixes plegables, ja que podràs fer ús d'elles quan ho necessitis i una vegada ja no tinguis necessitat d'usar-les més, podràs plegar i guardar-les fins al seu pròxim ús.

Però, si estàs buscant caixes per transportar els teus objectes personals d'un costat a l'altre, una de les opcions que pots optar és la de complementar les caixes de plàstic, amb caixes per mudança.

Finalment, també trobaràs safates multiús de plàstic, que com el seu propi nom indica, podràs fer l'ús que consideris, ja sigui per transportar aliments, per emmagatzemar part de la vaixella de la llar, entre altres opcions.

FAQs

Quins tipus de caixes de plàstic d’emmagatzematge puc trobar a FESMÉS?

Les caixes de plàstic d’emmagatzematge de FESMÉS poden tenir una capacitat de fins a 60 litres per optimitzar l'espai de la teva llar de manera còmoda i ràpida. Totes les caixes de plàstic de FESMÉS garanteixen les màximes exigències de càrrega i hermeticitat i resulten útils per a guardar tot tipus d'accessoris. A més, moltes de les nostres caixes d’emmagatzematge compten amb rodes bidireccionals per a un desplaçament fàcil i ràpid.

Per a què utilitzar una caixa de plàstic d’emmagatzematge?

Les caixes de plàstic d’emmagatzemar tenen múltiples usos i són molt versàtils per a mantenir els teus objectes organitzats i protegits. Per això, utilitzar caixes d’emmagatzematge per a mantenir un ordre contribuirà a la sensació d'harmonia dins la llar, alhora que permetran un estalvi de l'espai. A més, les caixes de plàstic protegeixen el contingut de la pols, la humitat i altres agents externs que podrien danyar els objectes emmagatzemats.