Cargols de banc i mordasses

Necessites subjectar una peça per a poder treballar amb ella? A FESMÉS trobaràs el cargol de banc perfecte per a dur a terme les teves tasques de tall, perforació, llimar, entre altres, amb total seguretat.

Filtrar per:

Filtre

Què és un cargol de banc?

Alguna vegada has realitzat un tall, perforació, entre altres, i no ha sortit com volies perquè se t'ha mogut la peça? Per això FESMÉS t'ofereix la solució a aquest problema oferint-te un cargol de banc al millor preu i a la millor qualitat possible.

Un cargol de banc és una peça que s'ha de cargolar per quatre costats a un banc de treball i que conté dues mordasses, una fixa i una que es mou a través d'un cargol, i que permet ajuntar o separar les mordasses fins a obtenir la grandària adequada per a subjectar la peça que voldràs tallar o perforar.

Per què comprar un cargol de banc?

A l'hora de treballar una peça és essencial tenir una sèrie de condicions que et permetin fer els treballs de bricolatge de la manera més perfecta possible. Per això, aquesta eina és fonamental en la manipulació de qualsevol producte que necessiti ser subjectat per a fer el treball.

Un cargol de banc permet realitzar operacions com llimat, serrat o perforació que precisen d'una eficaç subjecció, alhora que fàcil d'usar. És una eina, que en posar la peça i subjectar-la amb el cargol de banc, podràs usar les dues mans amb total llibertat per a fer el treball.

Al immobilitzar la peça, podràs treballar amb total seguretat, i com amb l'ús del cargol pots anar movent la mordassa, podràs col·locar peces de diverses grandàries, fins i tot molt petites.

Característiques d'un cargol de banc

A continuació, se li presentarà les principals característiques que ofereix un cargol de banc:

  • Total seguretat: En tenir la peça amb la qual treballarem ben subjectada podrem dur a terme totes tasques que impliquin tall, serrat, perforació, entre altres, amb la garantia de seguretat que no se'ns mourà la peça mentre duem a terme l'acció i així evitar possibles danys.
  • Fàcil manipulació: Com l'ús del cargol de banc és tan senzill com moure la mordassa amb el cargol giratori, pots subjectar la peça fàcil i ràpidament, i després poder fer el treball que necessites amb la total llibertat de poder usar les dues mans, ja que una vegada aquesta subjectat pel cargol de banc no requereix usar les mans.
  • Base giratòria: Un cargol de banc es caracteritza per mantenir una peça subjecta i que no es mogui, però si necessites girar-la per a treballar d'altra banda, aquesta incorpora una base giratòria que permet que puguis treballar en un altre costat sense necessitat de descargolar el cargol de banc i tornar-lo a estrènyer.
  • Adaptació a la grandària: En tenir un cargol giratori que fa que la mordassa es mogui per a donar una grandària més petita o gran, permet que es pugui treballar amb peces de diferents grandàries.
  • Encluses: Trobem a sobre del cargol de treball una enclusa que són eines que s'usen per a ferreria en el qual es col·loca una peça damunt per a posteriorment colpejar-la amb un martell amb la finalitat de rectificar-les o esmolar-les.