Plats i estovalles nadalenques

Descobreix les millors estovalles nadalenques per a taules que et farà gaudir d'un dinar de Nadal amb encant!

Filtrar per:

Tipus de producte
Model
Color
Forma
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Estovalles Nadalenques:

Aconsegueix la taula de Nadal ideal amb les nostres estovalles nadalenques:

El Nadal és una de les èpoques més assenyalades i significatives de l'any, ja que és el moment en què tota la família es reuneix per gaudir d'uns dies junts, compartint dinars, sopars i explicant anècdotes del passat.

En tractar-se d'uns dies tan especials, és de vital importància tenir-ho tot llest i preparat, ja que si ets tu la persona que s'encarrega de celebrar algun menjar o sopar de Nadal a casa, et caldrà comptar amb unes estovalles nadalenques que estigui a l'alçada com per sorprendre a tots els teus convidats.

En aquesta secció t'oferim les millors estovalles nadalenques que vestiran i embelliran la taula de Nadal, deixant a tots els comensals ben sorpresos. Te les perdràs? Fes un cop d'ull i tria les que més t'agradin!

Quin tipus d'estovalles de Nadal trobaràs a FESMÉS?

A Fesmés trobaràs una gran varietat d'estovalles de Nadal en diferents mides i estampats, entre els quals destaquem els següents:

  1. Estovalles individuals decoratives, és una opció estupenda per no sobrecarregar massa la taula, ja que cada comensal tindrà les seves estovalles, aconseguint així una taula de Nadal elegant.
  2. Estovalles estampades, ideals per aconseguir un ambient d'allò més nadalenc. A més, et permetran no sobrecarregar molt la taula amb centres de taula o espelmes, ja que l'estampat de les estovalles serà més que suficient.
  3. Tela decorativa, una molt bona opció per aportar aquest toc decoratiu i elegant a la taula, ja que la podràs col·locar al teu gust, per tota la taula o bé, com si fossin camins de taula.

 

Completa la vaixella nadalenca amb els nostres plats nadalencs

T'agradaria sorprendre els teus convidats el dia de Nadal amb una taula decorada a la perfecció? Si és així, Has trobat el lloc ideal!

A Fesmés trobaràs plats nadalencs de diferents colors perquè completis i renovis la vaixella nadalenca, afegint estil i elegància a taula. Entre els diferents tipus, si ens centrem en el material, podem diferenciar els següents:

  1. Plats nadalencs de fusta, són una opció estupenda per decorar la taula de Nadal amb un toc rústic i original. Disponibles en colors daurats, platejats i vermells que combinaran amb qualsevol centre de taula.
  2. Plats nadalencs de polipropilè, una altra de les opcions decoratives per vestir la taula de Nadal, aportant elegància i estil.