Massilles, guix i ciment

Repara esquerdes, cops i desperfectes amb els nostres plastes, guixos i ciments! Troba a FESMÉS la millor varietat de massilles, preparadors de guix, d'escaiola, reparadors, etc.

Filtrar per:

Tipus de producte
més... menys
Aplicació
més... menys
Ús
Format
Capacitat (lt)
Pes (kg)
Filtre

Compra ciment, guix i masilla a FESMÉS

Si portes temps pensant en renovar el color de les parets del teu habitatge, ja sigui perquè vols canviar l'estil decoratiu o bé, vols millorar l'aspecte i imatge de casa teva, però mantenint el mateix color, hauràs de tenir en ment que, abans de començar amb la pintura, és de vital importància que analitzis l'estat de les parets de la llar i preparis a consciència la superfície a pintar.

De manera que, si has notat que la paret que vols pintar està danyada o té algun desperfecte, així com un forat, una esquerda o no està totalment uniforme, hauràs de comptar amb reparadors de superfície, així com ciments, guixos i massilles, que et permetran deixar a punt la superfície per a ser pintada a la perfecció, sense cap tipus de desperfecte.

Per què comprar massilla per a paret, ciments i guixos?

Som conscients que pintar les parets de l'habitatge és una de les tasques que més ens sol costar, ja que acostumem a anar ajornant el dia, fins que arriba un moment que decidim posar-nos mans a l'obra amb les nostres parets. Però, un cop ens decidim a pintar-les, amb tot l'esforç que comporta, ho volem fer el millor possible per no haver de tornar a pintar-les durant molt de temps, oi?

Per tant, per assegurar-te que pintes la paret a la perfecció, caldrà que preparis la superfície, que la analitzis per detectar imperfeccions que han de ser tractades abans de pintar la superfície, perquè en cas contrari, pintaràs la paret i es veuran tots els desperfectes, i d'alguna manera, no haurà servit de molt la feina que hauràs fet.

De manera que, si el que pretens és deixar les superfícies del teu habitatge en condicions, hauràs de comprar massilla per a parets, ciments i guixos que s'encarregaran d'eliminar forats, esquerdes i tota mena de desperfectes que puguin estar presents a la paret.

Tipus de massilles, ciments i reparadors de paret

En funció de l'estat de la paret, necessitaràs un tipus de producte o un altre per deixar la superfície preparada tant per a ser pintada com per donar-li el toc final. Entre la gran varietat de productes, podem diferenciar entre els següents:

Aguaplast acabats, ideal per aplicar com a capa final de preparació, després de renovar i reparar la superfície amb massilles de rebliment, ja que deixa un acabat fi i impol·lut per aplicar la pintura o el paper pintat desitjat.
Aguaplast ciment cola, et permetrà fixar rajoles i poliestirè sobre superfícies interiors, a excepció de superfícies metàl·liques, suports humits i llits frigorífiques.
Aguaplast ciment cola extra, la millor opció si el que vols és enganxar materials ceràmics a les teves parets o terres, així com rajoles o mosaics.
Aguaplast ciment ràpid, la millor solució per a reparacions ràpides i d'urgència, així com fuites d'aigua.
Aguaplast ciment blanc, indicat per fixar i reparar zones de la cuina o de bany, així com per fixar sanitaris, realitzar treballs de fontaneria, unir terminacions de parets i sòls.
Aguaplast fibra, repara i segella les diferents esquerdes que poden aparèixer en les superfícies.
Aguaplast fixació, s'utilitza per fixar mobiliari urbà, per a muntar baranes, omplir forats, segellar goteres, unir tubs de formigó, etc.
Aguaplast fixa tot, és una opció estupenda per fixar i unir sense necessitat d'utilitzar claus o cargols.
Aguaplast farcits, farceix de manera ràpida esquerdes, forats i regates, a més d'anivellar superfícies irregulars.
Aguaplast renovació, allisa i anivella parets internes en relleu, texturada, gotelé i picats.
Aquaplast ploma, prepara i repara les parets i sostres, tapant grans desperfectes.
Aguaplast piscines, repara juntes, reconstrueix vores i accessos de piscines.
Aguaplast standard, ideal per reparar de manera ràpida petits desperfectes, així com esquerdes, forats, cargols..etc.
Aguaplast reparador exterior, perfecta opció per renovar, emblanquinar i allisar façanes.
Aguaplast super reparador, repara, refà, uneix i allisa sobre qualsevol superfície, amb una adherència extraordinària.
Aguaplast guix, perfecte per omplir aquells buits o petits forats que poden aparèixer en les parets interiors de la llar.
Spray Aguaplast esquerdes, tapa esquerdes, forats, i petites imperfeccions superficials.
Massilla fusta, cobreix desperfectes i allisa la fusta abans d'esmaltar o lacar.
Massilla universal, allisa, uneix i repara qualsevol tipus de superfície.
Massilla plàstica, allisa superfícies, tapa desperfectes i gotelé.
Ciment juntes blanques impermeables, dissenyat per omplir i impermeabilitzar juntes de ceràmica, sostres i piscines.
Escaiola modelatge, ideal per modelar i reparar motllures, plafons, rosasses i falsos sostres d'interior.
Juntes de rajoles, pasta per refer juntes fines, rajoles i ceràmiques.
Morter pòrtland, perfecte per aixecar murs, parets de pedra, realitzar arrebossats, arrebossats i paviments.